Hemma igen

0

Japp, väskan är uppackad och vi är hemma igen. Så underbart att komma hem till familjen! Jag har verkligen längtar efter barnen hemma även att jag såklart vet att de har haft det super med min man/deras pappa och knappt frågat efter oss så har jag längtat!

En lyxig semester med fokus på ett barn har varit så härligt! Jag tror Sigrid och jag har njutit lika mycket även om hon kanske inte tänker på det på samma sätt som jag, förståligt. Skönt för henne att slippa tänka så mycket som jag, tänker jag!

Efter mycket kramar, pussar och skratt så tar det inte många minuter förrän någon börjar retas eller slåss och syskonkärleken är i gång, det är ju helt galet.

Vilket väder vi har här hemma, i söndags hängde hela familjen med kompisar vid badet, kändes som en riktig semesterdag. Såååå skönt! Kvällen avslutades med middag på balkongen och en hårklippning på lilleman (som ni kan se ovan) Tillbaka i familjevargdaslivet, start sträckan tillbaka är inte lång precis typ 2 minuter. Men vad jag älskar det! Har nästan känt mig lite rastlös när vi varit i väg. Jag är så van vid att fixa och styra och kompromissa med allas viljor hela tiden. Nu när vi är hemma igen behöver jag aldrig bli rastlös iallafall och tankad med lite ny energi!

Hoppas ni har en skön vecka och hinner njuta lite av värmen!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.