Hemma helg

2
rhdr

Vi har haft en riktigt skön helg hemma, myst, varit i simhallen, haft kusinbesök, ätit massa godis (mer info nedan om varför 🙂 ) Och sen det vanliga fixet som städa, handla mm som man ofta måste ägna sig åt när det är helg. Har även letat resa utan att ha kommit framåt..

I veckan har jag jobbat mina första timmar i mitt företag, Heja heja mig! På mitt gamla jobb, riktigt roligt att vara tillbaka. Sa ju upp mig för att starta eget för att få mer flexibilitet i vardagen och ingen arbetsgivare som kunde säga NO NO när vinterresan börjar planeras. Jobbade min sista dag där siste maj, nu ska jag jobba en hel del i september och sedan får vi se framöver vad som händer.

Cykelutflykt med kidsen idag, vi kom inte vidare långt vill jag säga. Lilleman hittade något litet djur som var jätteviktigt att den skulle följa med…puh 😉

Kvällshäng på bryggan, vad härligt det är med sol!

I eftermiddag har vi laddat inför veckan. Martin och jag ska börja följa ett tränings- och kostprogram i morgon i 6 veckor, till att börja med. Det ska bli såå kul. Säger jag nu haha..Jag har länge velat följa ett träningsprogram och nu känns det äntligen rätt och nu när vi gör det tillsammans känns det ännu roligare 🙂 Jag är dock inte van att väga maten som vi nu ska göra i början för att få rätt balans mellan fetter/kolhydrater/protein. Så nu är kylen laddade med 6 mål per dag de kommande 2 dagarna iallafall 🙂 Heja heja oss!! Snart kommer musklerna börja växa och fettet brännas haha…

Vilken kväll!

Förra helgen spelade tjejerna sin första fotbollsmatch, så söta!

Jag har fått för mig att jag ska bygga en loftsäng med café under till Saga. Hittade denna på nätet, så himla fin. Undrar bara hur många dagar det kommer ta…puh..vi får se vad som händer 🙂 Bild tagen från Frökenknopp.

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.