Helg med kalas, lugn, husvisning och resefix

0

Blir lite sammanfattning av livet och tankar i en salig blandning 🙂

Bild ovan: Chicken satay, en av mina favvorÀtter i Thailand. Jag gÄr pÄ kostprogram och trÀningsprogram nu, det kÀnns vÀldigt inspirerande och samtidigt en stor utmaning. Just nu nÀr det Àr söndagkvÀll skulle jag kunna Àta hur mÄnga satay med massa krÀmig jordnöts sÄs som helst och barnens alla lördagsgodis rester haha..

I dag var vi pÄ husvisning, jag kan inte bestÀmma mig om jag tycker om huset eller inte.. Vi har verkligen inte tÀnkt att flytta men ibland fÄr vi rycket och fÄr för oss att vi vill ha lite mer plats och mer trÀdgÄrd. Dock ingen kvÀllssol hÀr men gott om plats, massa plats. Jag ser mÄnga mysiga stora middagar och mer space till familjen. Om ni Àr nyfikna: SÀtravallen Gillestugan

I gĂ„r var vi pĂ„ 40-Ă„rsfest, galet nu börjar vĂ€nnerna fylla 40 Ă„r. Inte för att det Ă€r nĂ„gon Ă„lder men Ă€ndĂ„ lite milstolpe pĂ„ nĂ„got sĂ€tt, inte bara en vanlig födelsedag 🙂

Letandet pĂ„ den perfekta vinterresan Ă€r inte heller klart. Jag blir tokig pĂ„ mig sjĂ€lv hur man kan vara sĂ„ velig och kanske nĂ„got snĂ„l. Men det stör mig att det ska kosta ca 30 000 sek t/r Stockholm – Bangkok för 2 vuxna, 3 barn med vettigt flygbolag (om jag generaliserar). Om man dĂ€remot flyger Stockholm – Hong Kong t/r sĂ„ kostar det bara 22 000 sek. Vi har varit lite inne pĂ„ Hong Kong dĂ„ vi börjat spana pĂ„ Filippinerna och dĂ„ kĂ€nns det kul med ett stopp dĂ€r. Ja, den som lever fĂ„r se vart det bĂ€r. Stort lyxproblem jag vet, men jag Ă€r ju vĂ€ldigt noggrann med att anvĂ€nda varje krona pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt för att fĂ„ ut sĂ„ mycket som möjligt att av resan och fĂ„ sĂ„ mycket som möjligt för pengarna 🙂 🙂 🙂

Har Àven skaffat Coop Betalkort som jag verkligen kan tipsa om, inget valutapÄslag eller uttagsavgift utomlands, HallÄ varför har jag inte skaffat detta tidigare. Mer info:

Hoppas ni haft en skön helg!!

LÀmna gÀrna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.