Hej hej Sverige!

3

Hemma igen! Eller rĂ€ttare sagt byte av hem 🙂 Det Ă€r sĂ„dan skillnad nu nĂ€r man lĂ€mnar Thailand, man vet att man kommer tillbaka till alla dĂ€r man vet bara inte nĂ€r. Och ju mer vi hĂ€nger i vĂ„rt hus ju mer lĂ€r vi kĂ€nna nya hĂ€rliga mĂ€nniskor och platser.

Flygresan hem gick bra, vi flög med Qatar via Doha, första flighten 7 h 10 min och andra flighten 6 h 15 min. Lyfte frÄn Bangkok kl.09.35, typ vÀrsta tiden att resa lÄngresa med barn. Inte mycket sovtid men gick förvÄnansvÀrt bra. Det sovs en hel del iallafall, kollades pÄ film, spelade spel och mÄlades.

Vi klockade 25,5 timme dörr till dörr, det brukar ligga dĂ€r omkring nĂ€r vi flyger till Stockholm med byte dĂ„ vi har 18 mil Ban Phe – Bangkok och Arlanda – Linköping 20 mil. Om vi flyger direkt eller flyger med KLM med byte i Amsterdam till Linköping sĂ„ spar vi nĂ„gra timmar men fĂ„r dĂ„ ocksĂ„ betala runt 8000-10000 sek extra för oss fem om det inte Ă€r nĂ„gon kampanj.

La mig i sÀngen strax efter midnatt och piggaste ungen vÀckte mig 03.45 och tyckte det var morgonen. Med 6 timmar tidsskillnad sÄ var det inte sÄ konstigt. Nu Àr klockan 19.22, de tvÄ yngsta barnen somnade precis, sÄ glad att de orkat vara vakna sÄ lÀnge. SjÀlv ska jag ocksÄ sova snart, det ska bli sÄÄÄ skönt.

Imorgon fyller Àldsta tjejan 8 Är sÄ dÄ blir det firande pÄ sÀngen före skolan, mysigt!

NÀr vi flög med Qatar till Vietnam i december sÄ tyckte jag allt var riktigt bra. I gÄr var maten verkligen inte god, se meny ovan. PÄ andra flyget fick vi annan mat som inte heller var vidare god. Tur att vi alltid matboostar mellan flighterna, att vara hungrig nÀr man flyger Àr ingen höjdare tycker jag.

Lillkillen som vĂ€grar slĂ€ppa taget om t-shirt och shortslivet sprang Ă€ven runt barfota pĂ„ Doha flygplats 🙂

Tjejer rĂ€kna guldkulorna i taket sĂ„ springer jag in i taxfreebutiken sĂ„ lĂ€nge 🙂

Inte nog med att vi har 4 stora resvÀskor att packa upp och massa tvÀtt att fixa, blev Àven att börja plocka ordning pÄ adventsbelysningen.

3 KOMMENTARER

LÀmna gÀrna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.