Hotellfrukost och bad

0

Frukostbuffén var riktigt bra, det fanns ett brett utbud av både kallt och varmt. Det var den färskpressade juicen som fattades men av alla hotell jag bott på så är det endast två som erbjudit färskpressad apelsinjuice, Hilton Malta och Scandic Elma i Jönköping. Självklart kan man ofta köpa juice men det är gott, smidigt och lyxigt när den ingår.

I och med att jag inte dricker kaffe och te så är juicen viktig för mig. I restaurangen fanns även en barnbuffé, verkar som den står uppdukad frukost, lunch och middag. Smidigt, framförallt när man har större barn för bordet var lite lägre i höjd så barnen kan hämta själva, familjelyx. Sigrid är ju lite för liten för det 😉 Tänkte idag vid frukosten på hur skönt det är när hon kan pilla i sig mycket själv och man inte behöver vara rädd för att hon ska sätta i halsen. Det är så roligt att man alltid jämför från semester till semester, det är då man inser hur fort hon växer och utvecklas.

Efter frukost blev det bad. Mest hängde vi i barnpoolen med soltak, verkligen jättebra. Sigrid tyckte det var jätteroligt att bada. Efter lunch hoppas vi på att hon vill långsova så vi kan passa på att chilla lite vid vuxenpoolen.

IMG_5548 IMG_5550 IMG_5558 IMG_5561

Vårt rum med balkong uppe på den gräddvita byggnaden längst till höger

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.