Happy New Year!

0

Mammor och barn vid poolen när männen förbereder kvällens nyårsmiddag, kan det blir bättre?
Det bjöds på en fantastiskt god 3-rätters middag på våra vänners terass.
Runt kl.22 så blev det Tigerjakt för barnen. Spända gick barnen omkring i resortens trädgård med ficklampa och tittade på spåren efter tigertassarna eller hunden som förmodligen gått där innan betongen hade hunnit stelna. Nu var det dags att tända och släppa våra Khom Loy (ljuslyktor) i luften.
Jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge och i och med att jag skrattar ganska så mycket en vanlig dag så kan ni tänka er. ASGARV!
Resorten anordnade nyårsmiddag i restaurangen men vi småbarnsföräldrar tyckte det var lite för sent för oss så vi fixade vår egna. Nu satt gästerna i restaurangen och åt med utsikt mot poolen och den lilla bron där vi skulle tända våra lyktor.
Det var inte lätt att få denna lykta att lyfta iväg, Rickard släpper den och den flyger lite snett och fastnar i trädet på den lilla ön i poolen och bröjar brinna ännu mera. Jag får andnöd av allt skratt och Veronica kastar sig över räcket ner på ön, drar ner lyktan på marken och släcker elden med hårda slag av sin badtoffel. Vilken hjälte! Och vilken uppvisning för oss och alla hotellets gäster, underbart!!! Alltså det var galet roligt!
Barnen sa god natt och vi vuxna samlades igen för en skål vid tolvslaget, mousserande, åh vad gott. Jag skulle kunna dragit i mig hela flaskan, men nöjde mig med några klunkar!

Happy New Year, vi lämnar ett underbart 2014 bakom oss och nu ser vi fram emot ett spännande 2015!

 

IMG_3390

IMG_3397

IMG_3410

IMG_3417

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.