Halloj lördag!

0

Det känns verkligen som veckorna bara springer i väg. Jag är tokglad över mitt nya jobb, det känns bara så kul och inspirerande och mina kollegor är hur trevliga som helst. De första två veckorna som vi haft nu har bestått av utbildning och att bygga vårt team. Så det har varit riktigt roliga veckor som vi inte kan ha hela tiden så klart. Då blir det inte mycket försäljning till företaget, så på måndag börjar verkligheten. Det ska bli kul, då börjar det på riktigt så att säga 🙂

Igår hade vi heldag tillsammans jag och mitt team. Vi ägnade hela förmiddagen åt mål, säljaktiviteter mm inför hösten. Lunch på Von Dufva, har aldrig ätit lunch där tidigare, riktigt gott. Restaurang Von Dufva kan jag varmt rekommendera. Sedan hade vi teambuildning hela eftermiddagen med en team/coach konsult. En riktigt bra eftermiddag där vi verkligen fick lära känna varandra på djupet, mycket skratt och även en del tårar. Vi hängde även på Stora torget en sväng, tog ett glas vin och sedan åt vi på Aioli. Det var ett tag sedan jag åt på Aioli, tyckte maten aldrig varit så bra som igår och servicen är alltid i världsklass, det tycker vi om 🙂 Blev en tidig kväll för mig och de flesta andra, helt slut, somnade innan kl.22. Tror min man tyckte det var ganska så skönt då han behövde jobba när jag lagt mig 🙂

Idag lördag har vi hängt en del hemma, fixat, tvättat och lite annat småfix. Pappa har varit här och hälsat på, bästa överraskningen tycker barnen. Nu ska vi snart åka iväg till ett par kompisar för lek och middag ikväll, myslördag 🙂

 

Alla passen inlämnade för visum, check på den 😉

Vår lilla vinbärstjuv

Bus i lekparken

Så här glad blir jag när min största syster med kompisar kommer till lekparken 🙂 🙂 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.