Grattis på alla hjärtansdag!

0

Idag är det ju Allahjärtans dag! Känns det inte lite larvigt att på svenska säga, grattis på alla hjärtansdag. Tur att vi är i Thailand och kan prata engelska 🙂

Kan tänka mig att vissa av er har planer inför kvällen med kanske någon god middag som väntar. Och ni andra kanske tycker hela dagen är överskattad och ser fram emot fredagkväll med att somna till Skavlan i soffan. Låter mysigt vilket som tycker jag.

Jag är själv ingen storfirare men barnen går ju igång på allt och i år känns det som skolan och kompisar gjort att kidsen taggat igång.

Vi föräldrar fick imorse brev, teckningar och loomisband. De är ju helt underbara alltså. Så mycket kärlek man får av sina barn egentligen. Äldsta dottern pysslade med en kompis häromdagen. De satt och översatte via google translate och fyllde ett helt hjärta med olika meddelanden på engelska och thai och gav till oss idag.

Barnen fick varsin ny sax av oss till allt pysslande och en godispåsemix ifrån Sverige så de blev nöjda och glada.

En riktigt nice Allahjärtansdag för oss

Vi välkomnade våra kompisar som kom ifrån Sverige imorse och ska hänga med oss i 2 veckor. Barnen har även lov nu i 2 veckor så det kommer bli så mycket bad, bus och mys tillsammans. Mamma fick en virkad thairos av mig och efter två härliga veckor åker hon hemåt ikväll. Allting har ett slut som vi brukar säga.

Hoppas ni får en fin dag, ta hand om er!! (Idag som alla andra dagar såklart!)

Igår var det fullt ös vid poolen på eftermiddagen då det anordnades bombentävling. Så himla kul med massa barn, föräldrar och mor- och farföräldrar.

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.