Snart är det julafton

0

Tänk att det är julafton imorgon. Om man inte skulle använda sig av sociala medier eller ha kontakt med familj och vänner hemma så skulle vi nog knappt märka att det är julafton.

Vi hade med oss 2 julklappar var till barnen, extra bagagevikt är man ju inte så jättesugen på..och så tänkte vi att vi kan handla lite saker på plats som kan behövas.. Det finns verkligen ingenting att handla här på Phu Quoc, alltså inget crap knappt.

Så med hopp om att springa på några bra julklappar till barnen fick jag i kväll bege mig till ett minimarket och köpa lite godis, fina pennor och en bil till lilleman. Så nu hoppas jag alla blir nöjda och glada imorgon 🙂 Även om jag kan tycka att det är ganska så oviktigt med julklappar så förstår jag barnen att de ändå tycker det är lite mysigt och pirrigt på morgonen 🙂

Jag ser mest fram emot hotellfrukost med all färsk frukt, det är lyx för mig 🙂

Sedan barnen föddes har det blivit att vi firat vartannat år utomlands när det är jul. Länkade till tidigare jular i Thailand nedan.

Önskar er en supermysig jul med nära och kära, ta hand om er! Käka gärna några riktigt goda julgodisar åt mig med 😉 Kram på er!

Julafton i Thailand för 2 år sedan:

God Jul!

Julafton i Thailand för 4 år sedan:

24 december

 

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.