Ganska så regnig dag

0

Imorse när vi drog bort gardinen var det strålande sol och det blir man ju alltid glad av när man är i väg utomlands, värmen lockar ju ändå en hel del. Efter frukosten var det helt fullt vid poolerna med soltörstande turister. Vi hann inte ens göra oss iordning för bad förrän det började spöregna, åska och blixtra järnet, hela fm… sedan sprack det upp lagom till lunch. Vi hängde på låset till att vattenlandet skulle öppna efter regnet men det öppnade aldrig till dotterns stora besvikelse.

Sedan kom regnet igen, så en regnig dag kan man säga. Vi har hängt på gymmet också och nu efter middagen ska vi gå till en supermarket en bit bort för att se om vi hittar något kul. Efter det blir det obligatoriskt minidisco innan vi tänkt att komma lite skapligt i säng i kväll. Imorgon ska vi ta lokalbussen till Rhodos stad på eftermiddagen för lite shopping, chill och middag. Jag var lite sugen på att hyra bil men Sigrid tyckte det var en riktigt dålig idé – Mamma du kommer aldrig hitta hem! Ok, det kanske ligger något i det, vi tar bussen. Det känns tryggast!

Bild ovan från igår i vattenlandet

Skrev om det grymt smidiga allinklusive bandet där rumsnyckeln sitter fast som en liten plastbricka på insta igår. Om det är någon som missat det kan ni se det på bilden ovan. Så smidigt och man behöver aldrig vara rädd att tappa bort kortet eller slå igen dörren och kortet bli kvar på rummet som också händer ganska så ofta i vår familj. Bilden är tagen på vår terass, så ljuvligt med ett citronträd precis utanför.

Några bilder ifrån dessertbuffén i går kväll på middagen. På alla allinklusivehotell (nu generaliserar jag lite) ser det alltid så gott ut och det låter gott på skyltarna också. Nougatmousse med persika, mousse med smak av jordgubb, capuccinotårta mm. mm. Jag är verkligen inte den som går all in men igår gjorde jag smakprov på 2 olika, citronmousse med lakriksflakes och mousse med smak av jordgubb. Alltså det smakar ingenting, och så är det alltid. Så nu behöver jag inte läskas mer av alla frestelser när det ändå inte är gott. Skönt! Något jag saknar på dessertbuffén är däremot grekisk yoghurt med honung och ev någon nöt.. får njuta av det till frukost som tur är 😉

Hotellet har riktigt god chokladglass men kön efter mina prova efterrättsförsök var så lång så det fick bli en kiwi istället, haha. Sen käkade vi chips och nötter och chillade i receptionen innan det var dags för minidisco, mys! Min stora last i livet Pepsi Max finns på hotellet, vet egentligen inte om det är bra eller dåligt för mig haha!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.