Frisör i Ban Phe

0

Idag ville lillfia klippa sig så det var dags att hitta frisör i Ban Phe. Vi bor på Tdv 1 och precis på vägen utanför oss ligger ett grönt hus med frisör och massage och allt vad de erbjuder. Vi testade där men det var fullt. Fick även veta att hon enbart klippte kvinnor för hon hade ingen rakapparat. Frisören rekommenderade Barbershop som ligger ner mot Suan Son stranden sett ifrån Tdv-områderna och Safir Village.

Perfekt han klippte både långt och kort hår. Jag är inte sådär jättehaj på frisörer då jag hemma alltid klipper mig hos min kusin som är sååå bra. Sagas hår blev ok, men jag tror ändå han starka sida var rakapparaten. Jag skulle aldrig låta honom sätta saxen i mitt hår, men Saga skulle bara toppa och det gick bra. Störst fokus var på fönandet i hennes hår 🙂

Vilgot gick jättebra att klippa, frisören var riktigt snabb och händig med rakapparaten. Yes, check på den. Två klippta barn för 50 kr, rena klippet 😉 Hit blir att återvända med lilleman innan vi åker hemåt 🙂

 

Nöjd kille när han var klar. Det låg en hel del mutor bakom kan jag erkänna 🙂 Tyckte det var smart med skateboarden, enkelhet när den är som bäst!

Frisören i Suan Son Ban Phe

Skylten ifrån vägen

Mer om frisörer i Ban Phe: 🙂

http://nysite2018.wpengine.com/pa-fotter-igen-hos-frisoren/

http://nysite2018.wpengine.com/frisoren-igen/

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.