Lekparkshäng och god mat

2

I onsdags besökte vi en lekpark i området där vi bor, typ 5 minuter med bil. Otippat va? Känns som vi sett varenda lekpark här i närheten nu haha. Men riktigt bra kombo, glada och nöjda barn och sedan kan vi göra något som vi vuxna vill. Typ besöka någon trevlig plats eller strosa i Mercadona (stor mataffär), det är så roligt att gå i mataffärer när man är utomlands. Oftast finns det så mycket mer färskvaror och frukt, me like. Godaste maten vi (vi och vi, har ju förmånen att ha en underbar man som tycker om att laga mat 🙂 ) lagat och ätit under där här resan är:

Vitlöksstekta jätteräkor, favvo hos mig! Kostar ca 80 kr/kg för riktigt stora räkor. Går att köpa dem färska eller kokta.

Nachos med köttfärs i salladsblad med goda tillbehör

Pasta med tomatsås

Köttspett med sallad

Ceasarsallad

Barnen då, ja, de smakar det mesta men inte alltid det går hem. Tacka vet jag korven, den älskade hatade korv som går att få tag på överallt i världen. Ja, det kan ta några köp för att hitta en de tycker om men sen så 🙂 Vem har dött över att äta för mycket korv känner jag, det är ju semester haha 🙂 Ja och så slinker de ju även ner lite pasta, pizza, pommes och andra nyttigheter… Vi äter iallafall en hel del frukt jag och barnen, favorit denna resa, piel de sapo melonen och färska jordgubbar!

Bild ovan på hamnen i Puerto Banus

Ni förstår om ni tittar på himlen varför vi far runt sådant, inget sol och bad på schemat precis

Glass är aldrig fel, världens längsta twister

 

Piren i hamnen i Puerto Banus

Puerto Banus är mer för lyxlirarna, vi passar inte riktigt in här känner jag.. Måste vara så jobbigt att vara så välklädd och supersminkad… Flipp flopp osminkad i Thailand är mer min grej 🙂 Mer om det en annan dag!

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.