Framme!

6

Åh vad härligt att vi äntligen är framme. Längtan efter Thailand har känts extra lång denna gång. Resan flöt på riktigt bra. Vi klockade ca 20 timmar dörr till dörr, det är nästan rekord. Så himla smidigt det är att flyga direkt, vi har rest så många gånger med byte sista tiden så jag hade glömt bort hur skönt det var.

Det blev knappt någon sömn alls på planet så när vi satte oss kl.06 lokal tid (kl.24.00 svensk tid) i taxin så var vi alla minst sagt trötta. Då vi haft gäster i huset som reste sent i går kväll så städades det för fullt när vi kom fram. Det blev ett dopp i poolen, chill på terassen innan alla slocknade som stockar och jag vaknade kl.16 och försökte få liv i resten. Blev en tidig god middag, lite frukosthandling och massa uppackning av saker plus att rodda i ordning i huset innan vi chillade på terassen. Älskade varma kvällar och terasshäng som jag saknat så.

Nu hoppas jag att alla vill sova snart och imorgon blir det att ställa klockan på 9, inte många dagar till skolan börjar nu så vi måste verkligen komma i fas.

Imorgon blir det lite ärenden och inköp att fixa i Ban Phe och så hoppas jag på lite strandhäng också!

Solnedgång från flyget

Sovande lillebror från taxi till terass

Själv har man längtat efter thaimat. Vågar knappt berätta vad barnen beställde på vår första middag. Nuggets med ris, svenska pannkakor med massa gott och korvstroganoff med ris haha 🙂 Huvudsaken är att de blir mätta!

Lite kvällsbad efter solen precis gått ned

6 KOMMENTARER

    • Ja, och nu när det gått några dagar så börjar vi hitta rytmen. Skönt! Oftast får de äta vad de vill men ibland känner man ju bara ahhh.
      Vi ska köpa en ugn har vi bestämt oss för så vi kan fixa lite mer mat hemma, vi har inte varit bäst på det tidigare haha. Lagar ni mycket mat hemma?

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.