Framme i Ban Phe

2

Igår strax efter kl.17 lokal tid var vi äntligen framme i huset. Såååå skönt. Vi klockade nästan 25 timmar dörr till dörr, det är en lång resa.. När vi landade i Doha och barnen var sådär halvtrötta kl.23 på kvällen och det var dags att byta flyg. Då funderar man på vad man håller på med. Lämnar den fantastiska Sverigesommaren för att ta oss till Thailand.

Sedan hade vi tur, flyget från Doha till Bangkok var halvfullt så vi fick till ett par extra säten så att alla barn i princip kunde ligga raklånga och sova hela vägen till Bangkok, skönt.

När vi sedan kom fram till Thailand Dream Village i Ban Phe där vi bor så är det som om någon bara omfamnar en. Alltså ååååh vad jag älskar denna plats. Varenda resminut är som bortblåst och känslan kommer nästan direkt.. här vill vi stanna länge. Denna gång blir det 2,5 vecka. Vi skulle kunna ha stannat längre men vill även njuta av semestern hemma 🙂

Först på flyget från Göteborg till Doha. Det är andra gången vi flyger långdistans med Qatar och vi är riktigt nöjda. Trevliga och bra service, funkar perfekt med barnen.

Yeah! Förra året skrev jag på midsommardagen. Vi lämnar ett regnigt Sverige för ett varmt Thailand. I år var det mer, vi lämnar ett varmt Sverige för ett regnigt (och varmt) Thailand.

Glada barn på Bangkok flygplats, nu är vi snart framme!

Underbara underbara Ban Phe

Kvällens middag blev på Dow II, padthai med räkor, mums.

Perfekt utsikt när man diskar

Premiärbad i Thailand Dream Village 2:s nyrenoverade pool. Helt ok och schyssta kanter på poolen som inte är så vassa som tidigare.

Beachhäng efter lunch på Three tree beach

Tävling på stranden i sandslottsbygge, förlorarna tog bara bild på deras. Så tyvärr får ni inte se mitt lags fina fjäril 🙂

De mörka molnen drog sig undan och solen kom fram. Vi lekte i havet och vågorna länge länge

Middag ikväll igen hos Dows, mysigt

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.