Första middagen i Khao Lak

0

När vi kom ut ikväll så började de till och med regna lite. Regn i Thailand tycker jag bara är mysigt, det hör liksom till. I begränsade mängder, har nog svurit på regnet några gånger också haha. Men lite trist att behöva bli blöta när vi skulle ut och äta. Då kom en snäll kille på hotellet som körde oss alla i sin golfbil så långt han kunde så sedan blev det inte så långt att gå innan vi hittade en trevlig restaurang som vi satte oss på.

Jag åt Sweet and Sour Shrimp så himlans gott. Barnen åt pasta carbonara, de tyckte med det var väldigt gott. Vi lyckades att inte få lök i som annars förstör hela rätten som barnen säger.

När vi kom hem på kvällen var barnen badsugna, de verkar inte tycka det räcker att bada hela dagarna så de fick hoppa i badkaret en sväng. Det blev lugnt och skönt tyckte vi, perfekt när det är skjutfönster in till badrummet så man kan se dem när man själv ligger i sängen. Nu hoppas jag vi alla sover gott och regnet har dragit över inför morgondagen, känner mig nästan lite sugen på frukostbuffé redan nu 🙂 Kan man vara hungrig hela tiden, skyller på att jag äter för två.

IMG_3743

Perfekt med skjuts i regnet

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.