Fira – vackraste platsen på Santorini

0

Fira utnämner jag till den vackraste platsen på Santorini. Jag vet inte om det finns en enda plats på Santorini som inte är vacker dock. För var man än befinner sig nås ögat av kontrasterna blått, vitt och även svart. I himmel, hav, hus, dörrar och svarta klippor.

Ja, Santorini är verkligen magiskt vackert!

Jag bjussar nedan på bilder ifrån Fira och jag vill då även att ni noterar att dessa bilder togs samtidigt som jag hade tre barn i närheten som också var nyfikna på branta klippor ner i havet. Inte ett enda filter har använts heller (förutom det mobilen själv justerar vid tagning).

Det ligger alltså inte så många sekunders förberedelse för varje bilder, då förstår ni hur vackert det är på riktigt va?

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.