Familjen Älenmark – vilka är vi egentligen?

2

Det är många nya läsare som hittat till resamedfamiljen.se. Så kul, ni är så välkomna! 🙂 Så då tyckte jag det passade bra att vi berättade lite mer om vilka vi är så ni vet vad vi tycker om i livet och vad vi delar med oss av på resamedfamiljen.se.

Vi är en familj, 2 vuxna och 3 kids som är 4,6,8 år gamla. Jag (Lindha) är den som skriver, fotar och publicerar allt på resamedfamiljen.se. De andra i familjen är mitt härliga resesällskap. Jag har arbetat med att sälja resor i nästan hela mitt liv. På Ving, Resia och de senaste 8 åren inom resebranschen arbetade jag som säljchef på Ticket i Linköping.

För 3 år sedan bestämde jag mig för att byta inriktning i arbetslivet och jobbar nu med sälj och marknad fast i en annan bransch. Det var också då resamedfamiljen.se kom till som ett substitut över var all min kunskap och inspiration skulle flöda ut när jag inte längre jobbade med att skapa upplevelser för kunder och deras semester 🙂

Vi älskar Thailand och det är ingen hemlighet. De senaste 17 åren har jag oh min man besökt landet minst en gång varje år. När barnen kom så har vi sparat föräldradagar för att kunna vara där mer på vintrarna. All den tid tillsammans som familj i detta ostressade land är det bästa vi vet! Så varje vinter gör vi allt vi kan för att kunna vara där 2-3 månader. Så vintermånaderna på resamedfamiljen.se andas Thailand, upplevelser, utflykter, vardagshäng och mycket mer. (De senaste 3 åren har vi även åkt ner till Thailand över sommaren, helt underbart)

Vi upplever även Sverige, Europa och övriga Världen som vi delar med oss av.

Här kommer en presentation av familjen:

Sigrid, 8 år och äldst i syskonskaran. Går i andra klass och tycker kompisar är livet. Socialast i familjen som lär känna alla vart vi än reser. Tycker om att besöka nya platser och gör gärna hotellresearch tillsammans med mamman när det planeras resa.

Saga fyller snart 7 år och går i första klass. Här är barnet som gjort allt sedan hon föddes för att hänga på storasyrran. Modig som få och den omtänksammaste människa jag känner. Impar på alla thaiare med att räkna till 10 på thai. Bada är livet!

Lillebror i all bemärkelse, 4 år gammal med spring i benen. Förra vintern lärde han sig simma riktigt bra under vattnet nu gäller det bara att få upp huvudet över vattnet också. En glad kille som är pigg på det mesta och älskar dinosaurier.

Jag! Precis fyllda 36 år och känner att jag är på en bra plats i livet. Får äntligen sova om nätterna (småbarnsåren är över) och med ett flexibelt jobb så har jag mycket tid för familjen. Älskar att resa och att planera resor! Det är nog bland det bästa som finns. Tycker om att träna och är en social prick som har nära till skratt!

Martin, mannen och pappan i huset som alltid är med på resorna men oftast håller sig lite i bakgrunden. 37 år gammal och driver egna företag och som egen så följer även jobbet med på resorna. En kombo som för oss fungerar väldigt bra. 17 år har vi hängt ihop, det är galet underbart vad vi har fått uppleva tillsammans!

Hard Rock Hotel Pattaya

Hotell med aktiviter är något som våra barn älskar. Själv har lite svårt för överfulla hotell med en miljon barn och massa tider att passa som miniclub och minidisco mm men vi brukar mixa så alla blir nöjda och glada.

Bästa känslan – alltid! Landar i Bangkok och snart är vi hemma. För två år sedan köpte vi vårt alldeles egna hus i Thailand på en plats som vi älskar Ban Phe. Det är verkligen som att komma hem när vi kommer dit, hela familjen verkligen älskar livet där!

Det där med att hela familjen ska fastna på bild samtidigt, särskilt när en främmande person tar bilden om man i princip har en chans.. Ja då är det inte alltid det blir glada miner haha 🙂 Underbara och upplevelserika dagar hade vi när vi reste runt i Vietnam en månad i december förra året.

Nu är ju jag såklart jättenyfiken på vem du är? Lämna gärna en kommentar här på bloggen eller insta. Eller om du har något speciellt som du vill jag ska skriva om eller en fråga what ever.. Varmt välkommen! Hoppas jag kan fortsätta inspirera just dig i framtiden 🙂

2 KOMMENTARER

  1. Stina här 🙋🏼‍♀️ Som nu njuter i Thailand. 🤩
    Det är fantastiskt att läsa andras rader om Thailand och Ban Phe när man själv älskar stället så mycket
    Vi ses i vinter 🇹🇭

    • Ni är grymma som har lyckats få till en sådan lång vistelse i år igen 🙂 Heja er! Och jag längtar så mycket så
      jag knappt kan kolla insta nu när longstaysen börjar komma till Ban Phe. Ha det gott och njut!!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.