Familjehotell Pattaya – Hard Rock Hotel

2

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Hard Rock Hotel i Pattaya är ett riktigt trevligt hotell som jag kan rekommendera för alla. Det passar oavsett om man har barn eller inte, är gammal eller ung.

Familjehotell Pattaya – Hard Rock Hotel läge

Läget på hotellet är helt perfekt. Det ligger precis vid strandpromenaden i Pattaya, så huvudgatan vid stranden korsar man för att komma ner till havet. Sedan är det ca 4 minuters promenad (900 m) till Central Plaza som är det stora Köpcentrumet i Pattaya. Strax efter ligger även Mike’s som mest är känt för sin shopping när det gäller kopior eller andra prisvärda saker, som en turistmarknad fast inne.

Familjehotell Pattaya – Hard Rock Hotel poolområde

Hard Rock Hotel erbjuder ett stort trevligt poolområde med sol hela dagen vid den stora poolen. Vid barnpoolen så är det skugga på förmiddagen innan solen når runt den höga byggnaden.

Poolområdet är uppdelat så en del var mer anpassat för barn. Klätterställning med mindre rutschkanor i den lilla poolen och sedan tre lite större rutschkanor som låg precis bredvid. Passar små barn upp till ca 7 år gamla, sedan finns ju det stora poolområde som passar alla och där självklart barn också får bada.

Familjehotell Pattaya – Hard Rock Hotel aktiviteter 

På eftermiddagarna spelas det livemusik vid poolen. Hotellet anordnar även en del aktiviteter som vattenpolo, bergsklättring mm kostnadsfritt, finns aktivitetsschema på plats. På Hard Rock Hotel finns ett trevligt och välutrustat gym och spa. Hotellet erbjuder enklare rätter på dagen typ pizza mm och även en schysst Bbq-buffé på kvällarna.

Om man inte vill äta på hotellet så finns det många restauranger att välja på nere vid strandgatan. Eller om man väljer att gå ut från hotellet på andra sidan, då hamnar man istället på pararellgatan ovan hotellet. Där finns det också restauranger, 7-Eleven, massage mm. Man når också det nya Köpcentret Terminal 21 på ca 10 minuters promenad.

Såklart finns det taxis och songathews överallt men i och med att vissa gator är enkelriktade så går det snabbare att gå.

Familjehotell Pattaya – Hard Rock Hotel rum

Fräscha och rymliga rum med sköna sängar, kuddar och täcken. Vi bodde 2 vuxna och 3 barn i ett deluxerum med en extrabädd. Vanligtvis kan man bo max 2 vuxna + 2 barn i varje rum men i och med att våra barn var så pass små (3,6,8 år) så gick det bra med bara ett rum. Vi fick bäst pris när vi bokade genom Agoda.

Familjehotell Pattaya – Hard Rock Hotel strand

På stranden nedanför hotellet finns solstolar och parasoll som man kan hyra. Det finns även en hel del företag som kör paragliding, bananbåt mm.

Vid strandpromenaden finns även mindre trevliga barer som säkert är öppna dygnet runt men jag tycker inte det stör så mycket när man bara går förbi. Man kan välja att gå på strandpromenaden om man inte vill komma allt för nära.

Mer info om hotellet: LÄS HÄR

Barnpoolen för de minsta

Rutschkanor för de lite större barnen

Pool med sandbotten tillhör inte vanligheten

Stora poolområdet med gymmet i bakgrunden

Förväntansfulla barn över att bo på nytt hotell och ny pool

Är det Hard Rock så är det, självklart fanns den obligatoriska Hard Rock butiken i entrén på hotellet

Rymligt och fräscht rum, vi hade inte balkong men det finns för den som önskar

Badrummet var också rent och fräscht

Utsikt mot havet

Klätterväggen var klart det populäraste hos barnen

Frukost

Flingor att välja mellan

Olika juicer

Yoghurt och färsk frukt

Frukostrestaurangen och det var även här som bbq-buffén serverades på kvällen

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.