En skitvecka rent ut sagt

2

Veckan började bra med ett kundmöte och en trevlig lunch.. Måndag kl.12.30 ringer förskolan och säger att lilleman har feber så det var bara att åka hem. Sedan kommer lillfia hem och har ont i örat och själv fick jag jätteont i halsen på eftermiddagen.

Så sedan i måndagseftermiddag har jag och de två minsta i familjen legat däckade hemma. Fy vad trist, minst sagt. Feber, halsont, värk i muskler, huvudvärk mm, influensaliknande symptom..Usch, jag som var så taggad över att första veckan hemma hade gått så bra och hela familjen var i fas.

Idag var vi äntligen alla lite piggare (läs typ sover inte hela dagarna, äter och ligger inte bara i sängen). Det är inte ofta jag är sjuk peppar peppar, och när man vabar hemma med sjuka barn så brukar man ändå hinna tvätta lite, fixa, plocka iordning och få lite gjort hemma. Ni med småbarn förstår vad jag menar. Men denna vecka alltså phu, har inte ens plockat ur diskmaskinen.. Har även två försäkringsärenden som ska skickas in efter resan och en liten to do lista från när vi kom hem, men vem orkar ta tag i det..

Om jag kände mig pepp och mentalt förberedd att komma hem så kan jag säga att jag nu nästan gråter när jag tittar på instagram. Familjer och kompisar som fortfarande är kvar i Thailand. Myser tillsammans och njuter av livet 🙂 Bitter, nej inte alls.. haha.. Det kan låta bortskämt, kan du inte bara vara nöjd..

Men vet ni, drivkraft är en av mina starkaste sidor. Så min hjärna funderar bara på, hur kan vi göra för att få ännu mer av det goda i livet. Alla samtal med nyfunna vänner som för den här vintern valt samma typ av resa som oss. Jag funderar och ler och är så himla tacksam för alla härliga människor vi lärt känna mer eller mindre under denna resa! Man lär verkligen känna varandra på ett helt annat sätt, när man har tid 🙂 Hur många nya vänner lär man känna hemma i Sverige från december – mars? Zero, man ser ju knappt grannarna under dessa månader.

Har haft lite ork till att slösurfa inför sommarens resa. Vi får se var det bär, lutar åt en biltur ner i Europa. Jag ser även fram emot när motivationen slår till att få till ett ”hållbar miljö” inlägg. Jag funderar så mycket på flyget och dess påverkan på miljön och hur jag ska ta ställning till det. Miljökompensera, flyga mindre, uppmuntra till mindre flygresor mm. Som sagt mycket tankar. Dela gärna med er om hur ni tänker om det?

Fredag imorgon, i och med att jag inte orkar röra på mig så får de två små vara hemma. Känns onödigt att de ska till skolan/förskolan för bara en dag. Så snart säger vi Hej hej då var det helg! Jag bestämde att vi skulle friskförklara oss imorgon men känns som kroppen vill något annat. Blir nog även att avboka kusinens examensfest i Stockholm på lördag som jag sett fram emot. Skulle bli så kul att träffa halva släkten nu när vi vart på vift. Men nej, jag får nog ligga kvar i min säng..

Hoppas ni alla mår bra och har en skön helg framför er!!

2 KOMMENTARER

 1. Jag förstår precis vad du menar att vilken skillnad det är o lära känna nya människor när man har tiden. Härnere är allt så underbart, man börjar prata mef vem som helst. Tänk om vi kunde vara så mer hemma, ska prova o börja hälsa på alla jag möter iaf 😉

  Vi körde en RoadTrip i somras och bilade ner till Serbien. Rekommenderar verkligen Serbien. Fantastisk natur, mat, otroligt billigt och ett land som verkligen är lätt att semestra i.

  Hoppas ni kryar på er pronto!
  Kram
  Stina i J11 TDV 😉

  • Men jag vet, jag längtar tillbaka döden typ haha 🙂 Hälsa på alla, jättebra ju Sawadee Kha 🙂 Sjukveckan har fått mig att landa lite iallafall,
   att jag måste försöka hålla fast i mitt tänk om hur vi vill leva. Det är så himla lätt att bara snurra med i allt här hemma, spring, spring och lite fortare. Serbien det låter spännande, jag har googlat typ hela Europa nu haha. Och sedan lite Sri Lanka på det inför någon kommande resa någongång. Njut njut njut!! Ta hand om er!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.