En regnig promenad på The Slate

0

Idag har det regnat och regnat. Det är ändå väldigt varmt, så vi har badat en hel del, eller rättare sagt barnen. Själv satt jag under parasollet och hade koll på dem 🙂 Jag har haft så himla ont i halsen i natt, känner fortfarande av det idag och hoppas på att det går över snabbt. Tycker ju inte om te men har tvingat i mig lite chaitai mynta te som vi hade på rummet med hopp om att det ska hjälpa. Vill verkligen inte bli sjuk, framförallt inte när vi bor här med jättebra gym och andra roliga aktiviteter.

På eftermiddagen idag var tjejerna själva på Miniklubben. Ja, de är verkligen tuffa! Martin lämnade dem där utan något knussel alls. Miniklubben Tin Box har öppet mellan kl.8-18 varje dag och där får barn från 4 år vara själva med Miniklubbens thailändska personal som pratar engelska. Det verkar som att vissa barn tillbringar väldigt många timmar där. Man har nämligen möjlighet att fylla i ett formulär när man lämnar sina barn. Med frågor som hur många läsk de får beställa och hur många timmar de får spela tv-spel! 🙂 Tjejerna var själva typ 30 minuter tills Martin och Vilgot också gick dit för lite lek.

Själv tog jag tillfället i akt och tog mig en flipflop promenad i vattenpölarna under paraplyet! Blev en sväng på stranden innan jag   tog en tur på hotellet, tog lite bilder av hotellet The Slate.

 

img_1381

Skyltar på hotellområdet behövs verkligen så man ska hitta, för det är stort!

img_1390

Jag tycker den här ”bron” till en av vuxenpoolerna är så läcker

img_1384

Poolbaren i en av vuxenpoolerna, inga gäster alls då regnet stod som spö i backen. En trevlig poolkille som satt under ett parasoll och undrade om jag ville ha en handduk. Nej tack, hoppade badet men blev nästan lite sugen när han frågade

img_1386

Poolen smälter in i miljön och det känns verkligen som man är mitt ute i djungeln, riktigt exotiskt!

img_1394

Hotellets egna kryddträdgård

img_1392

Många olika kryddor

img_1397

The Slates Thailändska restaurang Black Ginger

img_1399

Restaurangen ligger som på pålar i vattnet. Vi får se om vi äter där någon kväll om inte så ska vi iallafall ta flotten ut och ta en drink i baren. Det är som en flotte med ett rep som man drar sig fram i, känns som en upplevelse bara det 🙂 Restaurangen känns något för fin för att vi ska komma hela familjen, kan ju bli livat det vet man ju aldrig i förväg 😉

img_1401

En fontän på hotellområdet på The Slate

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.