En mindre lyckad dag

0

Dagen i dag blev en mindre lyckad dag. Efter nattens matförgiftningsbestyr så var hela familjen sliten, jag vaknade kl.10 och då var bara Sigrid vaken. Helt galet. Mamma och Ida trampade runt och ville åka till stranden. De ringde till Kims beach och blev snabbt upphämtade, skönt för dem. Vi andra chillade mest, tvättade och försökte komma i ordning.

Som tur var fick vi till att städtjejerna på resorten kunde göra en riktigt ordentlig städning. Städning och byte av sänglakan. Vi hängde vid poolen lite. I trädgården i dag var det 4 trädgårdsmästare som klippte gräs och trimmade så det var allt annat är fridfullt men fint blev det.

I kväll skulle vi haft vänner på fördrink hemma hos oss och sedan skulle vi äta middag tillsammans men de planerna fick tyvärr ställas in pga orkeslöshet. Det blev en middag på terassen med mat levererad från restaurangen på Tdv 3, lyx även om jag knappt kunde äta något.

Hoppas på en skön natt så vi alla är redo för stranden i morgon! Då ska vi testa det nya beach haket One Beach som vi hört så gott om! Imorgon firas även barnens dag i Thailand, då är det mycket fria aktiviteter för barnen som även ska hinnas med 🙂

Nattinatti!

 

Fem städerskor röjde igenom huset, jag funderar starkt på att skaffa städhjälp hemma 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.