En härlig söndag

0

När det känns som mycket förändras på en dag, till det bättre. Yes!!

Idag kom mannen/pappan i familjen tillbaka efter sin jobbvecka i Sverige, alltså ååååh vad underbart. Överraskade med några nya pocketböcker och massa gott lösgodis, såklart var han mest efterlängtad. Även tacokrydda och tamponger men inte lika roligt 🙂

I kväll har vi haft en mysig middag, hade två kompisar till barnen med också så det var mycket skratt och stoj.

Sedan har jag haft styrelsemöte med boendeföreningen i husområdet där vi bor. Vi var fyra stycken på plats här i Thailand uppkopplade mot Sverige. Alltså vad roligt det är att engagera sig i saker, jag kan bara inte låta bli haha.

På vägen hem fick jag sitta på pakethållaren på en cyklande 70-åring i grannbyn bredvid. Det är då man bara känslan LIVET PÅ EN PINNE! Den ljumna luften sveper förbi och de skällande hundarna uppmärksammade oss när vi kom.

Just nu sitter jag på terassen, skriver och äter godis. Mannen lägger barnen. En vecka går fort även om denna vecka inte varit den roligaste. Mycket oro för att allt ska gå som det ska hemma. Och som nu har gått helt åt rätt håll och det är vi så galet tacksamma för.

I fredags checkade vi in för 9:e veckan på resande fot, exakt 4 veckor kvar för oss nu i Thailand innan det är dags för hemfärd. Nu är tiden vår igen så att säga 🙂

Hoppas ni har en bra vecka framför er!

Åkte förbi templet vi var på begravning på i somras, mer om det i inlägget nedan.

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.