En härlig helg tillända

0

Vilken härlig helg det blev!

Vi började fredagen med att käka lunch med ett par kompisar på stranden. Efter skolan så var vi ett gäng, ja typ 10 vuxna och 10 barn som hängde på stranden. Barnen leker och har så kul tillsammans. Det badades, spelades spel, åts chokladpannkaka, spelades fotboll, byggdes sandslott och samlades eremitkräftor.

I lördags hade vi tänkt att det skulle bli en heldag på stranden men det var riktigt molnigt när vi vaknade så det blev att åka in till Ban Phe på barnens dag. Andra lördagen i januari varje år så firas barnens dag i Thailand. Det är massa stim och stoj. Barnen får plocka skräp för att samla ihop till en lott, vinst varje gång. Barnen blir bjudna på massa gott att äta. Som frukt, glass, pommes, friterad kyckling, godis, chips, dricka mm. Brandkåren är där och visar lite och lite andra företag också. Vi var där förra året också och man går över ståhejet på en timme 🙂 Lördagkvällen bjöd på spelkväll på terassen med lördagsgodis.

På söndagen blev det stranden, vi åkte till Coca-Cola som ligger ca 20 min moppefärd från oss. Vi tycker det är det bästa strandhaket men det är inte det som ligger närmst. På eftermiddagen blev jag ledsen över att trädgårdsmästaren klippt ner halva min bougainvilleabuske som har vuxit till sig och blivit så fin. Den hängde lite över trädgårdsbelysningen och innan jag hann och blinka var halva busken väck… Jag lyxade till det med en timme oljemassage innan det blev en lugn middag hemma.

Nu laddar vi för en ny vecka, vardag men samtidigt massa skoj!

Många olika fruktshakar att välja på @tonaor Coca-Cola Beach

Papayasallad och friterade räkwonton, den bästa söndagslunchen man kan tänka sig

Barnen lekte och hade kul med denna lilla söta hundvalp

Barnens dag i Ban Phe, ni skulle höra ljudet… hörselkåpor på!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.