Dubai Mall – galet stort

0

I kväll tog vi en taxi till Dubai Mall, egentligen var vi på väg till Mega Mall i Sharjah men trafiken flöt på så bra så vi tänkte att det är bättre att slå till och åka till Dubai Mall, dit vill vi ändå åka någon gång under semestern.

Vi strosade runt lite i Dubai Mall, vi stod länge och tittade på Dubai Aquarium & Underwater Zoo. Så himla häftigt att titta på alla fiskar, stingrockor, hajar och andra djur i akvariet. Man kan även betala inträde och gå in på Akvariumet, det ska vara så häftigt säger alla men det har aldrig blivit av att vi har gjort det.

Förstår inte varför vi hamnar på Vapiano varje gång vi är på Dubai Mall, men det känns som ett kall på något sätt. God mat, men dessa olika köer till olika rätter är hemskt för en barnfamilj men jag glömmer det från gång till gång – men nu ska jag komma ihåg det, aldrig mer Vapiano med hungriga barn! När vi väl fick maten blev alla i alla fall nöjda och glada och åt upp sin mat, själv fick jag kasta i mig min Ceasarsallad då lillfia blev kissnödig, och då är det akut och restaurangen hade ju ingen toalett så det blev en löprunda i Dubai Mall innan vi till slut hann på toaletten. Förrätter och desserter är grymt överskattade i vår familj för tillfället, man är så lycklig om man hinner få i sig sin varmrätt på bästa sätt.

Efter middagen så gick vi ut och tittade på fontänerna, det är en föreställning varje hel/halvtimme hela kvällen. Fontänerna rör sig i olika mönster och det spelas musik till. Kul för hela familjen. Vi stod även länge och förundrades av Burj Khalifa, det är helt galet hur hög den byggnaden är. Med sina 828 meter hög så är Burj Khalifa Världens högsta byggnad och Världens högsta byggnadsverk. Man kan köpa biljetter direkt på plats men ett tips är att köpa i förväg, bättre pris och mindre väntan, http://www.burjkhalifa.ae/en

 

Killarna beställer mat på Vapiano

Sigrid imponerad av skyltningen i en butik i Dubai Mall

Jag och kidsen nedanför Burj Khalifa

Fontänerna vid Dubai Mall

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.