Duangjitt, mitt favorithotell i Patong

0

Från början fastnade jag nog för Duangjitt för att det var många återvändande kunder som åkte dit. Jag hade lite svårt att förstå att många som åkte till Thailand varje år ville återvända till just Patong. Sedan bilderna på hotellet med det stora hotellområdet och den enorma poolen. Jag är ju lite svag för trevliga resortområden och Duangjitt bjuder verkligen på det.

Enda nackdelen är att det inte finns någon genväg ner till stranden. Det är typ bara 50 m till den sydligaste delen av Patong stranden, där det brukar vara ganska så lugnt med folk. Men man måste gå ut genom hotellområdet och sedan ta gatan ner till stranden och i och med att området är så stort så tar det ca 5 minuter att nå stranden. Lite för långt ibland.

I år hade jag bokat ett Superior rum som är deras enklaste rumstyp. Helt ok rum, men inga finesser precis, balkong mot den stora poolen. Extrabäddar för barn var visst inget de vill ha på dessa rum så vi fick slå till med två spjälsängar här också, det blev perfekt. Det är tur att många hotell har stora träspjälsängar som man kan sänka ner ena sidan. hade blivit ett barn extra i sängen om de bara erbjudit den där vanliga i plast med nätsidor. Det kostar ändå en del att bo här, men att bo bra när man är i Patong är ett måste för mig annars blir det för myllrigt. Man måste ha en lugn oas att återvända till efter en kväll på stan.

Ett annat år bodde vi i Grand Deluxe Pool view, de rummen var betydligt trevligare. Det var ett stort öppet badrum och med balkong mot den lilla poolen. Närmre till restaurangen och när man skulle ut från hotellområdet. Duangjitt har bra info om deras rumstyper på deras hemsida http://www.duangjittresort-spa.com

Frukosten serveras i huvudbyggnaden och i en mindre byggnad i mitten av området. Bra frukost.

Vid den lilla och stora poolen så finns det en poolbar/restaurang som serverar enklare lunchrätter hela dagen. Jag har inte provat någon restaurang på hotellet på kvällen då vi alltid äter ute på stan.

Personalen på hotellet är väldigt trevliga och tillmötesgående, alltifrån reception till städpersonal. Jag uppskattar alltid bra service och det är fantastiskt att de kan hålla så hög servicenivå på ett hotell med så många anställda.

 

IMG_8321

IMG_8341

IMG_8332

IMG_8335

IMG_8342

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.