Det tar på krafterna

0

Nu ska jag inte bli negg pegg här på bloggen för att jag nått svensk mark igen.. Jag vet att ni är många som överlevt denna mörka period hemma och jag är bara så imponerad över er. Haha! Många tror att det är värst att komma hem till kylan. Inte alls, hela familjen bara njuter av det underbara vädret. Massa snö, några minusgrader och ibland till och med sol. Vilket drömvinterväder! Ja, mycket kläder krävs innan familjen kommer ut genom dörren men det märks att barnen blir äldre och äldre och allt blir smidigare och smidigare.

Det har gått några dagar nu i vardagen och det går faktiskt riktigt bra. Barnen är underbara, jag kan nog inte säga det för många gånger. De anpassar sig så lätt efter vardagen och rutinerna kring den. Vi är inte jetlaggade fortfarande men väldigt trötta på kvällen och pigga på morgonen. Igår var hela familjen klar en halvtimme innan det var dags att åka till förskolan/skola och jobbet. När har det hänt senast? Det kommer nog inte vara mer än denna vecka heller haha.

Det underlättar iallafall mitt mammahjärta och för mig. Jag är helt klart den i familjen som har haft mest ångest över att komma hem till vardagen, ja, jag är ju den enda som har haft det. Efter lunch i måndags på jobbet så kändes allt som ”vanligt” igen. Det är helt galet att man är borta från sitt arbete i 8 veckor och sedan efter några timmar så är man back i business. Tänk på det, det är lätt att tro att sitt arbete inte ens överlever utan en, en endaste dag när man är tvungen att vabba typ men det är bara ditt egna ego som vill tro det haha.

Det kommer hända spännande saker på jobbfronten för mig framöver, mer om det framöver!

Hoppas ni alla har en skön vecka!!

Bild ovan: Är så glad över mitt lilla fat som jag köpte i 60 bath (15 sek) affären i Central Plaza Rayong. Där lägger jag mina vardagssmycken över natten!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.