Det börjar bli vår!

6

Hej hopp, hoppas livet lever väl med er!

Förutom att ha jobbat har jag senaste veckorna läst en engelskakurs på heltid som jag tänker att jag kan ha nytta för i framtiden och äntligen snart är klar med. I och med det har det blivit väldigt lite tid över till reseinspiration här på resamedfamiljen.se.

Kvällarna ägnas inte så mycket åt att planera nästa resa, hålla koll på flygpriser och allmänt drömma mig bort. Nae, känns som en lyckad kväll nu förtiden är när man lyckas få beställa veckans handling på nätet och få till en hämttid i affären och slippa handla själv. Något som är i princip omöjligt nuförtiden.. Livet får perspektiv liksom, haha.

Vi myser och busar en hel del med våra små familjemedlemmar också, våra 2 små kaniner som bott här lite mer än en vecka nu. Killarna har nu även fått varsitt manligt namn; Sötnos och Vitnos haha, barnen är supernöjda och överens och det är ju viktigast.

Annars så fortsätter fritiden med att rensa, fixa i sommarstugan och annat småfix. Man måste ju sysselsätta sig med något haha. Börjar att kännas som man även får planera lite hemmaprojekt inför sommaren då jag inte tror att vi kommer att kunna ta oss så långt. Semester i Sverige vore ju lite kul men jag är inte alls sugen på att planera om man ändå inte vet om det blir av. Hade mer än gärna bokat en resa till Grekland men känns ju ganska så kört att det kommer vara möjligt. Vi är ju bra på att vara spontana så vi får se vad sommarsemestern bjuder på.

Har ni några planer inför sommaren? 🙂

Ha det gott och ta hand om er!

6 KOMMENTARER

    • Engelska 6 via Nti på distans, valde bort den på gymnasiet då jag hade tillräckligt många poäng ändå 😉 Då var den 40 p och nu 100 p 🙁 Har även läst affärsengelska och tycker ändå jag är rätt ok på engelska men det är ju skillnad att ha det på papper. Snart äntligen klar!

  1. Men vad kul! Engelska 6 är en rolig kurs med många spännande inlämningar. Hoppas du kommer gilla, lycka till. 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.