December och reseplanering Thailand

0
Reseplannering

Reseplanering Thailand är i full gång och jag såklart älskar det! Finns det något bättre än att planera en resa, jo kanske att uppleva resan men annars är det svårslaget. Jag får nästan lite dåligt samvete för att jag varit så dålig på att uppdatera er vad som händer på resefronten framöver. Jag hoppas jag är förlåten och ska försöka förbättra mig. Inspirationen hos mig är som störst då jag är på resande fot och vill delge mig alla tips och underbara platser mm som jag besöker. Sedan går det lite i dvala när jag är hemma igen, nog om det.

Thailand 4 januari

4 januari är det dags att hoppa på flyget till Thailand. Lillfia fyller 5 år i slutet av december och förra året var vi inte hemma så denna vinter hade vi lovat barnen en jul hemma och att Saga skulle få fira sin födelsedag hemma + kompiskalas såklart. Därav får vi överleva några dagar efter jul då vi helst av allt hade åkt så snart som möjligt. Jag ska jobba alla mellandagar kring jul så mina kollegor kan få vara lediga så det känns som det blev en bra lösning för alla.

2 månader

Helt galet 2 månader har vi lyckats få till att kunna vara iväg. Vi maxar visumet på 60 dagar. Vi ska bo i Ban Phe hela tiden och göra lite utflykter därifrån. Min man kommer jobba under hela tiden vi är där, mer eller mindre (oftast mer) och jag kommer att vara föräldraledig. Jag är grymt nöjd över att jag knapprat föräldradagar för att kunna ha den här möjligheten att vara ledig vintertid. Känns helt ok på jobbet med att jag ska vara borta även att det hade varit bäst om jag varit på plats såklart, men man kan inte alltid gör alla 100% nöjda. Då det varit lite halvstyrigt med avtal mm gällande vårt hus så var det först för några veckor sedan som vi kunde boka resan även om vi planerat den sedan i somras. Och det är inte förrän man bokar det känns som på riktigt 🙂

Har ni någon rolig resa eller utflykt att se fram emot framöver?

Bild ovan: Pysslade ihop en kalender med barnen i helgen, inte lätt att hålla koll på i vilken ordning allt roligt händer. Nu hoppas jag att det blir lite lättare för dem. Jag längtar mest efter att stjärna (känns så tråkigt att kryssa så jag ska stjärna) dagar som passerat!

Höll på att flabba ihjäl mig när jag köpte blommor en dag. En kollega till mig äter en hel del tonfisk så när vi hade julfest förra veckan så hade vi lite skämt paket till varandra och då gav vi bort 2 burkar tonfisk till honom. Känns som hans bästa vänner är katterna, de verkar ju också tycka om det. Fast katternas burkar ser ju faktiskt lite läskande ut emot om man jämför med vanliga tonfiskburkar.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.