Dags att boka hotell i Bangkok

0

I går kväll började jag och Martin researchen om vart vi ska bo i Bangkok. Förra året när vi var i Thailand så bodde vi bara en natt i Bangkok men åhhh vad jag blev sugen på Bangkok då. Tror jag bott i Bangkok 4 gånger på olika resor innan barnen kom men sedan har vi känt att Bangkok med barn kanske inte är någon höjdare men i år ska vi göra ett försök.

Vi tänker att vi ska bo med hyfsad standard och pool är ett måste så vi kan chilla vid poolen halva dagen och shoppa resten av dagen. Haha, så blir det ju såklart inte, shopping är bara bonus. Vi har tänkt att besöka Flower Market, vi har även tänkt att åka flodbåt till Wat Pho (46 m liggande Buddha i bladguld) och besöka Asiatique. Sedan får vi se vad som händer.

Vi ska boka boende som är avbokningsbart utifall att vi inte känner för Bangkok när det väl är dags. Efter 4 veckor på Lanta och i Phuket så flyger vi till Bangkok innan vi tar taxi ner mot Rayong där vi kommer att bo resterande del av resan. Så det är då vi tänkte slå till med Bangkok, om vi sedan ångrar oss så kan vi ta en taxi ner till Rayong direkt och sedan bara hitta boende för de 3 nätterna där innan vi får tillgång till vårt hus vi hyrt.

Igår på instagram la jag ut en vink om att jag ville ha tips på boende i Bangkok så nu har jag några hotelltips att spana in 🙂 Jag ska även in och läsa en del på bloggen Comeflywithme då jag blev tipsad om att Towe har många bra tips om Bangkok och boende. Hon har även bott där så jag lär ju bli fast 🙂 och få massa bra tips till vår vistelse där 🙂

När jag har bott i Bangkok tidigare har jag alltid bott i Sukhumvit, får se om det blir i närheten nu med. De hotell jag bott på då verkar inte vilja ha familjer då de endast har rum utan extrabädd, vi är inte så sugna på att dela upp oss i 2 rum utan vill helst bo alla tillsammans, det är ju mysigast och nästan ett måste. Att bo nära Skytrain är ju också smidigt tycker jag, då är det lätt att ta sig runt i Bangkok och inte fastna i trafiken 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.