Dagarna går

0

Ok, det blir ingen reseinspirationpepp precis så ni som letar efter det kan sluta läsa. Det handlar mer om dagarna här just nu. Jag älskar ju att skriva så kan liksom inte låta bli, det summerar mina tankar på ett väldigt bra sätt. Jag tänker mycket om livet i vanliga fall så känns helt naturligt att även dela med mig när allt inte är sol, fina stränder och varmt hav.

Sjukdomstillståndet hemma är nästintill oförändrat, respiratorn jobbar på och vården gör sitt bästa. Avståndet hem till Sverige har aldrig känts så långt och jag ska villigt erkänna att jag nästan skulle kunna ta bästa flyg hem. Men är det till någon hjälp, jag kan stötta och vara nära men jag inte påverka vården.. Vi har idag exakt fem veckor kvar här i Thailand tills det är dags att åka hemåt.

I söndagsmorse åkte min man hem som planerat. Och min pappa som varit hos thailändska vänner en bra bit härifrån har nu kommit till mig och barnen och stannar iallafall några dagar. Det är underbart. Idag är barnen i skolan, det är också skönt. Just nu är jag så himla glad över att vi har ”vardagsrutiner” här, det får liksom tiden att gå.

Själv har jag varit på gymmet som vanligt när jag lämnat barnen vid skolbussen. Hade Magnus Uggla på högsta volym för att inte gråta och hoppades att ingen annan skulle komma haha. Nu sitter jag på vårt vanliga jobbhak och skriver, kollar mail mm. Snart blir det solstolen med en podd, i dag blir det Digitalsnack med sociala medier spaning för 2019.

Tack alla er som brytt er på ett eller annat sätt, det betyder så mycket. Vi i familjen har så många fina vänner här nere och det känns verkligen som en trygghet just nu.

Kram på er!

Bild ovan: En fantastisk kväll på stranden i går!

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.