Då var vi på väg

0

Allt packat (hoppas jag), brukar få med det mesta. Tycker själv att jag är ett packproffs, blev redan packproffs som 12-åring när jag packade mina kläder hela tiden, om jag skulle sova hos mamma eller pappa då mina föräldrar skiljde sig, jag tror packtekniken finns kvar. Om inte så har den tränats upp efter alla resor. Blir ju bara mer och mer packning ju fler vi blir i familjen och min plats i resväskan blir bara mindre och mindre. Martins nästa obefintlig *asgarv* Han har ju iallafall bara sig själv att packa till, man kan ju inte få allt här i livet, alltså packa bara till sig själv = överbliven plats i resväskan =)

Nu rullar vi hemifrån och hoppas på en skön biltur till Stockholm och Flygets Parkering där vi bokat parkering. Jättesmidigt att parkera där för er som inte gjort det. När man parkerat och packat ur sina väskor blir man upphämtad av en minibuss/buss som åker direkt till Arlanda, tar ca 4 minuter. När man sedan kommer hem blir man upphämtat på Arlanda och skjutsad ända fram till sin bil, helt perfekt. Ingen extra gång transportsträcka med massa väskor och barn, smidighet när den är som bäst, tycker även de har bra priser på parkering.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.