Då var det dags att äta igen

0

Alltså vad vi äter 🙂 Många säger att de går upp flera kilon av att bo på hotell med allinklusive, jag förstår dem. Jag försöker ändå tänka på vad jag äter, men det svåraste med att begränsa sitt intag är att allt är så lätt tillgängligt. Hemma kan man ju tänka att man är lite hungrig eller sugen men ibland inte orkar göra något åt det. Skillnaden när man bor på hotell är att man tänker tanken och helt plötsligt har man något smaskigt serverat i sin hand.

När jag kryssade i Karibien för några år sedan så berättade en kille som jobbade på Royal Carribean, kryssningsfartyget som vi kryssade med att om man inte använder trapporna på fartyget så går genomsnitt gästen upp 2,5 kg på en vecka. Jag gick som en tok i trapporna första dagarna sedan var man ju riktigt trött i benen, många däckplan är det. Hissen var smidig och snabb. Kommer inte ihåg vad vågen visade när jag kom hem.

Ikväll satsade jag på sallad, väldigt gott. Maten är väldigt bra överlag, buffén på kvällen har olika teman, som mexikanskt och asiatiskt tex. Tycker det är lite same same men några nya rätter varje kväll såklart. Pommes, pizzaslizar, pasta, tomatsås verkar vara stående rätter på buffén varje kväll. Det finns alltid något som passar Sigrid och det är bra.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.