Då kör vi!

2

Som ni vet har sista två veckorna hos oss kantats av feber, feber och feber x 2 och halsfluss x2. Lägg till lite förkylning och magont på det också.

I fredags åkte vi till Rayong och besökte Bangkok Hospital och fick antibiotika för halsfluss för de två sjuklingarna i familjen. Vilken bra service och vård, kändes som att komma som gäst till ett hotell. Mer om vår erfarenhet om den thailändska vården kommer längre fram.

Nu känns det som vi ÄNTLIGEN är friska. Vi har sista veckan framför oss, barnen har checkat ut från skolan. Vi är lediga på riktigt, inga tider att passa. Det känns helt lovely! ..Förutom att det bara är en vecka kvar tills vi ska åka hem. Kan knappt skriva om det för att det är så mycket tankar och känslor om att komma hem.

Den här veckan har vi massa skojigheter att göra. Saker, restaurangbesök mm som vi verkligen vill göra innan vi åker hem. Nu har vi ju lite missat tid om man kan säga så när vi varit sjuka så hoppas vi hinner med allt 🙂

Idag har vi haft en slappardag hemma så vi kickar igång morgondagen med ett besök på Tamnapar till barnens stora glädje 🙂

Bild ovan, på väg till middagen ikväll. Lilleman i sin nya ”pyjamas” inköpt på marknad i Bangkok i går 30 sek, sötis!

 

2 KOMMENTARER

  1. Kul o hitta hit o ännu bättre att ni var så nöjda med sjukhuset och att ni åkte dit!
    Njut av era sista dar i paradiset!
    /Stina

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.