Cykelutflykt

2

Jag ska inte klaga och svära alltför mycket till er men jag har stora tekniska problem med min bloggportal för tillfället. Ska inte bara skylla på dem att inläggen inte blivit så många sista tiden men mycket är beroende på det. Jag blir glad när jag lyckas få till ett inlägg, oftast blir det bara error 🙁 Jag hoppas få ordning på det i början av nästa vecka 🙂

Då var det lördag igen 🙂 Efter vi fixat en hel del hemma som plocka iordning, städa och tvätta kunde vi sedan njuta av dagen. Tiden går galet fort och efter den här helgen är det bara 3 helger kvar tills vi åker, de är redan uppbokade med Lindha kickoff med jobbet, Martin kickoff med jobbet, Lindha fyller år och avskedsfest typ 🙂 Så det gäller att få alla höstsysslor i ordning. Vi plockade ner studsmattan och stuvade om alla utemöbler så de står bra inför vintern, dynor, filtar, kuddar, allt balkongmys är nu i förrådet så nu får vi inte hoppas det är mera höstsol så vi vill sitta ute haha. Det hoppas jag ju såklart det blir och då får väl dynorna åka fram igen 🙂

På eftermiddagen gav vi oss iväg på cykelutflykt, Sigrid hade även med sig en kompis så vi blev ett litet gäng. Vilgot satt bakom Martin på cykeln, tjejerna cyklade och jag sprang med Saga i vagnen. Vårt vinnande koncept för tillfället, känns som Saga tröttnar på vagnen vilken dag som helst då hon med vill cykla men man får vara glad så länge det går.

Idag när vi var ute så kom jag och tänka på hur fantastiskt fint vi bor, man blir lätt hemmablind. Försökte knäppa lite snabba bilder för att inte komma allt för långt efter cyklisterna 😉 Ni får se nedan!

Det blev en cykeltur till Viggeby med fika och tjejerna badade även en del, riktigt skönt i vattnet faktiskt. Riktigt mysig eftermiddag och vilket väder, galet vad varmt och soligt.

Martin hade gjort en jättegod paj och vi hade även tagit upp kräftor som barnen fiskat för några veckor sedan så vi såg fram emot en riktig mysmiddag. Vet inte vad som hände men tjejerna de bara skrek, den ena var kissnödig, den andra tyckte maten var äcklig, sedan var det fel färg på sugrören blablabla, det fanns ingen stopp på dem. Trötta var anledningen, Sigrid hade sovit hos morfar i fredags och sovit alldeles för lite och då kommer det alltid en dipp dagen efter…..alla åt till slut och då menar jag verkligen till slut upp sin äckliga mat, allt för att de visste att det inte blev något lördagsgodis annars. Ungar! Vi tog iallfall fram kräftorna och fick njuta av dem, jag älskar kräftor det är så himlans gott. Godast tyckte nog Vilgot att det var, han sög och sög och slutade med att han bet i hela kräftan och bara tugga och tugga, tokunge. Sigrid och jag satt längst kvar och delade på alla kräftorna, gott.

Det blev en tidig lördagkväll för barnen, tystnaden är ju ovärderlig ibland :):):)

img_3452

img_3454

img_3463

img_3467

img_3475

img_3481

img_3482

img_0449

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.