Coral Beach Resort Sharjah

1

Coral Beach Resort Sharjah – min hotellrecension

Hotellet är 4-stjärnigt och har direkt strandläge i Sharjah. Vi var jättenöjda med vår vistelse. Hotellet har fantastisk service, inte för att överdriva men ett av de bästa hotellen jag bott på om man tänker på servicen. Hotellpersonalen kändes väldigt serviceminda och gjorde verkligen sitt jobb på bästa sätt. Det var inte någon lyxservice som att någon stod och torka en när man var på toaletten för det uppskattar jag inte. Utan service som att all personal på hotellet hälsar, hjälper till och hämtar barnstolar i restaurangen, flyttar solstolar och parasoll som man vill ha det, kommer upp på rummet kl.3 på natten för att det burrar sådant i fläkten på toaletten, tex sådan service som verkligen uppskattas/underlättar för en familj på semester.

Vi kände oss väldigt bekväma som familj att bo på hotellet. Gästerna var i väldigt blandade i åldrar, allt från par till barnfamiljer. Vi träffade en svensk familj till på hotellet annars var vi de enda skandinaverna. Det serverades frukost (ca 150kr pp), lunch (ca 220 kr pp) och middagsbuffe (ca 220 kr pp) i huvudrestaurangen varje dag, jättebra mat och gratis för barn under 6 år. Fanns även café, italienskt restaurang, glasskiosk , skaldjursrestaurang på stranden och poolrestaurang.

Poolerna på hotellet var bra och fräscha. Den rektangulära poolen som låg närmast hotellbyggnaden var uppvärmd. Vid poolen vid stranden fanns även ett litet lekrum där det anordnades pyssel som hennatatooo, ansiktsmålning och målningar mm varje dag, öppet kl.10-18, i anslutning låg även en mindre barnpool och lekparken, helt perfekt!

Ett hotell som jag verkligen kan rekommendera för alla åldrar. Vi valde att bo här för att kunna bo på stranden med ett riktigt resortområde och ändå ha närheten in till Dubai. För nästan var du än bor i Dubai måste du ändå åka taxi för att avstånden är så långa. Finns ju självklart beachhotell inne i Dubai om man vill betala 3 ggr så mycket för att bo och om man bara är ett par är det ju värt det, men med en hel familj så kostar det.

Det tog 30 minuter med taxi till Dubai International Airport, kostade ca 250-350 kr i minibuss enkelväg.

För mer info: Coral Beach Resort Sharjah

 

IMG_7986

Utsikt från vårt hotellrum

IMG_7926

1 KOMMENTAR

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.