Coast Beach Club & Bistro på Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

0

Coast Beach Club & Bistro är restaurangen vid havet på Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya. Restaurangen har en chill atomsfär och trevlig miljö och ligger med utsikt mot havet. Restaurangen har öppet kl.12-23 varje dag.

Vi lyxade till det med skalsjursplatå för två àla Coast och blev riktigt imponerade. Så gott och läckert serverat med utsökt service. Restaurangen är känd för sina skaldjur och grillrätter men erbjuder även asiatiska och internationella rätter.

Coast Beach Club & Bistro anordnar olika ”temakvällar” bla. för barn. När vi åt där en fredagkväll så var det Frost Kids Party. Det var barnbuffé med Frosttema, sedan bjöds det på Frostdisco, lekar, ansiktsmålning och Frostfilm. Vi vuxna fick 20 % rabatt på mat och alkoholfria drycker i restaurangen när barnen var med på Frost Kids Party, helt perfekt. Barnen åt middag med oss och gick sedan och lekte. Barnen kunde även äta tillsammans med de andra barnen och animation team på stranden precis intill om de hade velat.

På Coast Beach Club & Bistro känner man sig bekväm som gäst även med barn.

På Coast Beach Club & Bistro så var menyn på ipads, man beställde sedan av servitören. Man blir bra sugen på det mesta när det är bilder på mat och dryck när man beställer.

Fredagsmiddag med bästa utsikten, lite mörkt på kvällen dock men stranden och havet är precis nedanför restaurangen. Man kunde även sitta med fötterna i sanden på stranden om man hade velat men vi tyckte det var mysigare att sitta upp i restaurangen.

Skaldjurstallrik för 2 med krabbor, räkor, pilgrimsmusslor, hummer, musslor, kyckling, lamm, kött med tillbehör och såser

Hotellet är riktigt bra på att göra alkoholfria fruktjuicer av olika slag, såklart gör de läckra drinkar också

Bucket i en modernare och fräschare servering

Frostbuffén för barnen innehöll det mesta man kan önska pizzaslice, pasta bolognese, miniburgare, stekt ris, frukt mm. och ett bord med bara desserter. Barnen hade även fri dryck som ingick i buffén och som de kunde ta själva, vatten, cola och ananasjuice.

Miniburgare och fruktspett

Ett axplock av desserterna som serverades på barnbuffén allt i den blå Frostfärgen

Tjejerna i baren med varsin fruktdrink

Frostfilm med skönt loungehäng. Här kan man även hänga på dagen, ta något gott att äta eller dricka i restaurangen (då är det såklart ingen filmvisning, man får vila ögonen på havet).

Hipp hipp hurra för Sigrid som fyllde 9 år, hon blev firad med tårta och sång!

Ansiktsmålning, alltid lika kul

Animation team var utklädda till Anna och Elsa kvällen till ära. Jättehärlig kväll och så lyxigt när det finns lite aktiviteter för barnen så vi vuxna får äta i lugn och ro.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.