Club Mirage Family Residence Suite – Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

0
Club Mirage Family Residenc

Det finns många olika rumstyper på Centara Grand Mirage Pattaya. Vi bodde i en Club Mirage Family Residence Suite och var mycket nöjda. Suiten var rymlig, 78 kvm stor, så alla i familjen fick plats plus att vi alla kunde sova gott då det var två sovrum.

Wifi är fritt på hotellet och fungerade väldigt bra. Barnen kunde kolla film på varsin padda utan problem.

När man bor i ett Club Mirage rum så har man även tillgång till en vuxenlounge och till Zulu som är en familjelounge som är öppen hela dagen, läs mer här. Har ni inte provat att ha tillgång till vip-lounge tidigare så är det ett tips, många hotell med högre standard i Asien erbjuder det.

Bilder och mer info om rummet nedan, mer info på hotellets hemsida här.

 Club Mirage Family Residenc

Ett välkomnande är alltid trevligt när man checkar in på sitt rum. Sötsaker men även gurk- och morotsstavar och annan frukt. Trevligt med lite nyttigheter också.

 Club Mirage Family Residenc

I Club Mirage Family Residence Suiten som vi bodde i var det gott om plats för familjen. På bilden ser ni barnens rum, där man enkelt drog ut en extra säng under våningssängen. Stort plus också att sängarna var så breda, ca 90-100 cm så man hade lätt kunnat sova som vuxen i dessa sängar. Sedan var det skjutdörrar så man helt kunde stänga.

 Club Mirage Family Residence

Kingbed i sovrummet och med en utsikt som inte går att klaga på

 Club Mirage Family Residenc

Badrummet var även det stort och rymligt

 Club Mirage Family Residenc

Badkaret var stort och extra djupt så att alla 3 barn hade kunnat bada tillsammans

 Club Mirage Family Residenc

Fönster från barnens rum ut till terassen

 Club Mirage Family Residenc

När man bor i en Club Mirage Family Residence Suite så ingår turn down service. Det är bra trevligt när man kommer tillbaka från middagen. Sängen är uppbäddat, gardinerna fördragna, det ligger en liten chokladbit på sängen och står en flaska vatten på nattduksbordet. Hotellyx helt enkelt!

 Club Mirage Family Residenc

På terassen utanför master bedroom fanns dessa sköna stolar, så mysigt att dra bort gardinerna på morgonen. Gå ut och sätta sig i en stol och möta dagen.

 Club Mirage Family Residenc

Alla rum på hela hotellet vetter mot havet. Vi hade tur att få ett hörnrum så vår terass var gigantisk. Denna delen man ser plus att den fortsatte till höger förbi vardagsrummet och vårt sovrum där utemöbeln på bilden ovan stod. Läckert. Så om ni bokar en Club Mirage Family Residence Suite skriv en liten notis om att ni önskar rum 844 😉

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.