Chilla vid poolen lördag

0

Dagen bjöd på riktigt skönt väder, solen värmer verkligen när den är framme. När det är för molnigt så blir det på gränsen till kallt. I och med att vi inte hade några större förhoppningar på vädret och förberedde barnen på bad i inomhuspoolen så är vi än så länge glatt överraskade av värmen. Den får gärna fortsätta att överraska oss 😉 Hotellet har också varit över förväntan så summeringen är vi har det riktigt bra. Lilleman har varit lite hängig i går och idag, inte så mycket matlust och lite feber till och från, hoppas han blir piggnar till ordentligt snart.

Lovade Saga att bada med henne idag då jag var en riktig badkruka som inte badade igår. Vet faktiskt inte vad poolerna håller för temperatur, ska ta reda på det. Men kallt är det tycker jag. Fick henne att va med på att vi kunde flyta omkring på dubbelbadringen, bästa idén, gällde bara att hålla balansen för att inte trilla i. Foten jag hade i var som en isbit när vi gick upp. Bilden ser alltså skönare ut än vad den i verkligheten är 😉

Lyxigt att kunna gå till baren och beställa dricka när man vill 🙂

Badtjejer

Tjejerna var med i Mini-Cluben på eftermiddagen idag. Jag kan inte säga det för många gånger, de är så tuffa brudar. Och barn är ju så fantastiska med att anpassa sig. Nytt land, nytt hotell, nya människor och framförallt många barn i blandade åldrar och kids-club ledare som pratar massa olika språk utom svenska. De bara hänger på, gå nu mamma, vi ses kl. 5, okej. Ha så kul!

Bild ovan när tjejerna ville ta ett kvällsdop i inomhus poolen, där var det lite mer trängsel än utomhus 🙂

Kvällens drinkar!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.