Länge sedan jag skrattade så mycket

0

Hur skönt kan det bli egentligen, lilleman sover eftermiddagslur i vagnen och jag och Saga lägger oss i en solstol vid poolkanten och njuter av eftermiddagssolen, sådär lagom varm och skön. Perfekt nedvarvning för en liten badbuse, att ligga och titta på alla som badar och åker vattenrutchkana, så lugnt och skönt att hon somnar.

Att snarka högt är en av hennes starka sidor så det dröjer inte länge förrän männen vid solstolarna brevid tittar på oss och ler. Efter en stund kommer Sigrid som har varit och spelat Yatzy med pappa i baren.

Inte för att jag är någon stordrickare men så här efter 1 vecka på semester hade det suttit riktigt riktigt gott med något gott att dricka så här framåt kvällen =) Det får bli när vi är hemma på svensk mark igen.

Jag rycker till när en av männen bredvid går fram och ser ut att ta sats att hoppa i poolen. Det roliga i Förenade arabemiraten är ju detta med badkläder, han ser i mina ögon ut som han har vanliga kläder på sig. Tur tänker jag i och med att han ser ut att väga runt 180 kg så känner jag att jag och tjejernas plats skulle kunna stänkas ned rejält om karln hoppar i. PLUMS! Jag skämtar inte, han tar sats och gör bomben och jag börjar skratta och fnittra. Ett fnitter som aldrig känns som det ska ta slut. Sigrid undrar vad som är så roligt och när han börjar gå uppför trappan till rutschkanan så kan jag inte låta bli att berätta för henne om mannen. Ner kommer han väl förr eller senare tänker jag, med fnitter som gör att jag knappt kan prata. Ner kommer han i långsam fart, skönt tänkte jag och vilken härlig karl, han kunde ju till och med simma!

Jag älskar möten med nya människor, det roligaste av allt var att han sedan satt i recpetionens foaje när jag och barnen kom och tog plats då vi skulle betala och förbereda allt inför hemresa. Han tog Vilgot i sina armar direkt och vi satt och småpratade lite och barnen lekte runt våra fötter. Mannen kom ifrån Damaskus och bodde i Sharjah och jobbade för ett italienskt åkeri, väldigt trevligt karl i 50-årsåldern. Han visade sådan glädje när han lekte med mina barn och han fick mig att skratta mest denna söndag!

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.