Checkat ut från The Slate

0

En vecka går fort när man har roligt 🙂 Känns som vi varit på spa hela veckan som gått. I och med att det har regnat en hel del så har det blivit att vi har hängt en del på rummet när vi inte hittat på annat skoj. I och med att rummet var superläckert och rymligt så så har det känts riktigt mysigt att vara där.

Varje kväll så har hotellet erbjudit Turndown service. Som på The Slate innebar att de kom och bäddade upp sängarna, plockade iordning lite i rummet, fyllde på vatten, tände myggljus på terassen och bäst av allt: Tände 2 aromaoljelyktor, ni vet sådana som man häller någon härligt doft i och ställer ett teljus under så det doftar fantastiskt när oljan blir varm 🙂 Känner nästan att jag måste köpa något liknande och ha på nästa hotell, det var så mysigt! (Och bra som nattlampa)

Nu är väskorna packade och det är dags att säga tack och bock! Vi har haft en superhärlig vecka på The Slate, bäst av allt har varit att man som familj känner sig så välkommen på ett hotell med så hög standard. Mera trevliga hotell till barnfamiljerna haha!!

Badkaret i vår suite som stackars barnen inte ens fick bada i, det blev verkligen inte av. I början av veckan var vi inte så sugna på att lilleman skulle förstå att det fanns en kran mitt i vardagsrummet, känns som det kunde blivit ett riktigt blött parkettgolv 🙁 Sedan glömde vi helt bort att de skulle få bada 🙂

img_1852-2

Haha, lilleman har bott i vår walk incloset hela veckan, tror jag missat att fota det. Kan ju berätta att det varit en hel del kläder och väskor här inne med 🙂 Han har sovit som en prins!

img_1872

I väntan på taxin, skönt när man bara ska flytta 1,5 mil 🙂

img_1858

Bye bye!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.