Centara Seaview Resort Khao Lak nästa

0

Även att vi åkte kl.7 så var det en hel del trafik när vi passerade Phuket stad. Det rullade iallafall på hela tiden så det var skönt. När vi väl kom norr om staden så var det ingen trafik och taxichauffören tryckte plattan i botten. Taxiresan gick bra, chauffören hade tv med filmer i bilen. Barnen var nöjda av att titta lite även att de inte förstod något om vad som sades på thai.

Det roliga var när vi svängde in på uppfarten på Centara Seaview Resort Khaolak så kom vi precis samtidigt som Lena och P-O. Vi hade bara tagit oss ifrån Chalong och de hade flugit från Stockholm till Phuket och sedan åkt minibuss cirka en timme som det tar ifrån Phuket flygplats upp till Khaolak. Och så kommer vi samtidigt precis på minuten haha. Behöver jag berätta vilka som var tröttast? Skönt att komma till nytt ställe och inte behöva vara jetlaggade tyckte vi 😉

Hotellet är uppdelat som på två områden, vi fick rum på den övre delen och Lena o P-O bodde vid stranddelen då de hade rum med begränsad havsutsikt. Såg inte ut som det fanns rum som man kunde husera in en hel familj i på den hotelldelen som låg vid havet.

Det är en liten väg med begränsad trafik som man får gå över för att komma till stranddelen, där finns även 2 pooler och restaurang precis vid stranden. Uppe vi våran del låg den stora poolen med vattenrutschbana och här fanns även restaurang och poolbar. Här kommer vi att trivas super, lyxigt med hotellliv igen! När frukosten blir serverad och man inte behöver bädda själv, det är semester på riktigt hahaha. Nu hoppas vi på massa bad och att Lena och PO snart vaknar till och också vill bada lite med de förväntansfulla tjejerna som längtat efter farmor och farfar.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.