Centara Anda Dhevi – Lite info

0

Centara Anda Dhevi Resort & Spa Krabi är ett trevligt hotell som ligger ca 400 m ifrån Nopparat thara stranden. Enligt min smak så är varken denna eller riktiga Ao Nang stranden särskilt trevliga att bada och hänga på. Det finns en strandremsa så man kan ligga och sola på handduken och det går även att bada. Det är mycket långtailbåtar som åker utifrån stranden ut till öarna runt omkring, och det är ju därför man bor i Ao Nang, för att kunna nå den fantastiska skärgården som är nära att ta sig till över dagen. Längs Nopparat thara stranden finns en del restauranger, inte alls i närheten av så mycket restauranger och stim och stoj som vid Ao Nang stranden.

Precis utanför hotellet ligger en minimart och just nu byggs det en 7-eleven butik precis i närheten. Det är gångavstånd in till riktiga centrumet i Ao Nang ca 1 km, restauranger och butiker längs vägen.

På hotellet fanns en restaurang som man kunde beställa mat i till poolen på dagarna. Restaurangen erbjuder internationell mat och thaimat, riktigt bra kött på kvällen. I poolen finns en swim-up poolbar. Vi åt mycket på en restaurang som var riktigt bra, den låg precis mitt emot hotellet.

Det finns olika rumstyper på hotellet, allt ifrån deluxe till poolaccess. Vi bodde i ett vanligt deluxerum med balkong utåt sett från poolområdet. Här fanns det ingen möjlighet till att ha extrabädd därav våra två spjälsängar som vi fick låna, så det gick bra det med. Fanns rum som hade utsikt in mot poolen och även rum med poolaccess.

Det fanns ett bemannat lekrum på hotellet, öppet kl.10-18 (stängt söndagar) där man kunde leka med sina barn. De erbjöd även barnvakt mot betalning ca 300 bath/barn per timme, barn från 3 år.

Poolområde med pool, barnpool och rutschkana. Väldigt kompakt poolområde och skugga nästan hela eftermiddagen över hela poolområdet. Rutschkanan var på lite i omgångar under hela dagen, åkning på egen risk.

 

IMG_7783

IMG_2931

Receptionen på hotellet i bakgrunden

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.