Bra hotell i Ban Phe

0

Idag tänkte jag tipsa om 3 bra hotell i Ban Phe. När det gäller Thailand och Ban Phe så känns det som det ibland blir väldigt mycket hyra husliv så idag tänkte jag tipsa om 3 bra hotell i Ban Phe. Egentligen två stycken i Ban Phe och ett i Mae Phim.

Bra hotell i Ban Phe – Novotel Rim Pae

Novotel ligger precis vid Chakpong stranden. Hotellet erbjuder flera pooler och har ett öppet och trevligt hotellområde som sträcker sig ner till stranden. Novotel tycker jag passar alla, unga som gamla, par som familjer. Nationaliteterna är blandade på hotellet. Hotellet har fyrstjärnig standard som det lever upp till, dock håller rummen lite enklare klass. Hotellet har gym, lekpark, massage och två restauranger. Längs stranden finns en del ”strandhaks restauranger” och på andra sidan vägen ifrån hotellets entré ligger Kims restaurang. Vi har gjort dagsbesök på Novotel, chill, bad och lunch. Mer inlägg och bilder hittar ni nedan.

 

Poolen närmast havet på Novotel Rim Pae

Pool och italiensk restaurang på Novotel

Stranden nedanför Novotel

Bra hotell i Ban Phe – Rayong Marriott Resort & Spa

Rayong Marriott Resort & Spa känns som ett lyxigare alternativ om man jämför med Novotel. Bredvid Rayong Marriott Resort & Spa ligger lägenhetshotellet Phuphatara Condominium, där man även kan hyra lägenheter privat. Marriott erbjuder flera poolområden. Det stora poolområdet har två rutschkanor och ett akvarium med fiskar och hajar som man kan se när man simmar i poolen, galet populärt hos barnen. Det andra poolområdet ligger läckert beläget vid stranden, där finns även barnpool och kids club. Hotellet erbjuder flera restauranger av hög klass och ett riktigt trevlig gym/ träningslokal. På stranden precis bredvid Marriott har det öppnat ett beach hak One Beach om man vill äta utanför hotellet. Mer inlägg och bilder hittar ni nedan.

Den stora poolen på Marriott med hotellett i bakgrunden

Familjen chillar lite i poolbaren

Bra hotell i Ban Phe – Mae Phim – Grand Blue Resort & Beach Club

Grand Blue Resort & Beach Club är bara några år gammalt och innehåller en hotelldel (den till vänster på bild nedan) och en lägenhetsdel (den rakt fram på bild nedan). Hotellet ligger precis vid strandvägen i Mae Phim, observera att den vägen behöver passeras för att ta sig till stranden. Poolen är stor, erbjuder barnpool med vattenfall och mosaiksolstolar i poolen, vad mer kan man önskar? 🙂 Hotellet ligger nära husområdena Seebreeze och Blue Mango. Det ligger granne med Steak House, restaurang Kitchen, flera massageställen och Viva Supermarket. Så man har mycket man når inom gångavstånd. Stranden är fin och väldigt gles med folk nedanför hotellet, obs att det inte finns några solstolar eller någon typ av försäljning.

Vi har bott på hotellet flera gånger i samband med husbyten några nätter och varit mycket nöjda. De erbjuder vanliga dubbelrum men har också familjerum, där det är ett extra rum med 2 bäddar i. Helt perfekt för en familj, de går även att få med terass precis vid poolen, de rum som syns till vänster på bild nedan. Mer inlägg och bilder hittar ni nedan.

Grand Blue Resort & Beach Club – Mae Phim

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.