Börjar ladda för Thailand

0

Ja, det är verkligen inte långt kvar tills vi åker nu, sisådär 6 veckor imorgon om jag räknat rätt 🙂 🙂 🙂

Känns så kul nu med nytt jobb för mig och barnen är inskolade och klara för förskolan, ordentlig vardag. Så tiden kommer gå så galet fort tills det är dags för avresa. Jag har längtat och längtat men helt ärligt så tror jag inte jag hinner med att längta så mycket nu då jag njuter av livet som det är 🙂 Skön känsla för en person som mig som nästan alltid är på väg någonstans haha!

Thailandsresan:

Vi kommer att vara borta i nästan exakt 3 månader, det passade bra i kalendern och visumet räcker så länge, annars var vi tvungna att fixa 6-månaders visum och det kostar så himla mycket mer, framförallt när man är 5 i familjen.

Första månaden bor vi på 3 olika ställen, Koh Lanta, Phuket – Nai Yang Beach och Phuket – Kamala Beach, det kommer bli fantastiska hotellglidar veckor 🙂 Sedan blir det Bangkok i några dagar innan vi åker ner mot Rayong där vi kommer bo i nästan 2 månader. Rayong eller framförallt Ban Phe/ Mae Phim området har verkligen blivit en plats som vi trivs så himla bra på. I år är det tredje året på raken som vi åker till Rayong och det ska verkligen bli jättehärligt.

Första året som vi valde att åka till Rayong och även hyra hus för första gången så tyckte jag det var så himla svårt att veta var man skulle bo. Hemsidorna (om det finns någon) för husresorterna var väldigt dåliga och många svenska husägare hade sin egna sida för just sitt hus. De tycker ju så klart att allt är fantastiskt, både i huset, resortområdet och Rayong men för en som aldrig varit där så vågar man ju inte riktigt lite på det 😉

Så nu är jag så fantastisk och sätter i hop lite information till er till som funderar på att åka till Rayong och inte vet var ni ska bo, kommande veckor kommer jag bjuda på det 🙂 Kanske inte intresserar dig just nu, men fatta den dagen då du inte kan motstå att åka dit, då vet du exakt var du ska bo 😉 😉 😉

Bilden ovan är ifrån Koh Samet, 20 minuters båtfärd ifrån Rayong- Ban Phe, november 2015

 

IMG_7013

En hel dag på Koh Samet så fyllde tjejerna sand i vattenflaskor och hällde ut, fyllde och hällde ut 🙂 Barn är så kreativa när det inte serveras massa aktiviteter och leksaker hela tiden, tror att de älskar det lika mycket som jag!

1 KOMMENTAR

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.