Borde jag vara orolig?

0

I går checkade jag ut, sista dagen på mitt fasta jobb. Jag sa upp mig i början av mars, min första dag på jobbet efter vår sista långresa i Thailand. Alla välkomnade mig glatt tillbaka och jag var riktigt glad över att vara tillbaka. Jag har verkligen trivts riktigt bra på jobbet och med mina kollegor. Men magkänslan och hjärtat ville något annat. Det var lite som att det är nu är eller aldrig. Om det hade blivit aldrig hade jag gått och skavt med dessa tankar som jag haft under en längre tid. Jag trivs på jobbet, ett jobb som jag har möjlighet att utvecklas i, fantastiska kollegor, företagskultur och arbetstider. Jag borde vara nöjd och utifrån sett har allt sett så bra ut men det har skavt inom mig.

Med en dröm om en flexiblare vardag och möjligheten till att vara i Thailand mer. Stället där jag trivs som allra bäst tillsammans med familjen såklart! Drömmen som mer och mer har brutits ner till att kunna bli verklighet.

Den dagen i mars när jag sa upp mig, det var då jag var som allra räddast och mest orolig över vad jag faktiskt tog mig till! Nu är jag så hellugn över att det här är det bästa beslutet jag har tagit på länge!!

Många säger till mig att jag är tuff och grym i det jag gör, att de aldrig själva hade vågat. Vad är det som vi är så rädda för?

Jag har satsat mitt jobb för ett försök om att leva mitt och familjens drömliv. Vad är det värsta som kan hända? För mig är det ”värsta” som kan hända att jag får starta om och söka ett ”vanligt” 8-17 jobb igen men är det så farlig egentligen. Jag har ju inte sagt upp mig ifrån att vara mamma, fru, vän eller härlig medmänniska. Då hade jag varit galet rädd, det är inte lika lätt att söka på nytt om man säger så.

Nu ska jag utveckla bloggen, gå på en hel del föreläsningar som jag bokat in framöver. Som tex. starta enskild firma på Skatteverket, Sociala Medier och affärs strategi online. Jag är riktigt pepp! Hoppas ni vill följa min resa framöver 🙂

Bild ovan: Jag fick fantastiska presenter som avtackning igår bla detta upplevelsepresentkort. Lite svårt att se vad det står under Grattis men det står: Grattis du har fått ett minne för livet!  Tack, det har jag verkligen!

Packade ihop mina tillhörigheter.. ny dörrmatta utanför mitt kontor med en ny kollega som ska börja, visitkorten som blivit över rakt ner i papperskorgen. Bye bye dator och mobil. Jag är fri på ett så underbart och lite läskigt sätt!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.