33 C
Rayong
onsdag 26 februari 2020
Hem Resmål Ban Phe/Mae Phim Bite N Bike Café

Bite N Bike Café

-

Bemötande
Mat
Barnvänligt

Bite N Bike är en riktig pärla som är värt ett besök när man är i Ban Phe. Lunch, fika, kaffe, smoothiestopp what ever, det passar att besöka när som helst på dagen. Dock stänger de kl.18 så ni inte missar det. Cafébord ute och även luftkonditionerade containrar för den som vill ha det svalt eller kanske lite mer privat.

Bite N Bike Café specialiteter

Listan kan göras lång av godsaker. Massa kaffe, the, smoothievarianter på menyn. Chokladkakor med olika tillbehör, yammie. Mörk god choklad ingen torr chokladsockerkaka. Och så helt schysst mat också som tex. farang frukost med korv och stekta ägg.

Bite N Bike Café hitta hit

Bite N Bike ligger precis vid vägen där Carmabåten avgår ifrån. Alltså åk Suan Son stranden söderut, följ vägen när den lämnar stranden så ligger det på höger sida.

Bite N Bike Café öppettider

Öppet alla dagar kl.7-18. Om man beställer före kl.18 så är det ok. Lite mycket med mygg på kvällen därav stängning kl.18 enligt personalen.

Bite N Bike Café barnvänligt

Ja, verkligen. Passar alla åldrar. Vilken unge blir inte glad för en god fruktsmoothie eller en kladdkaka med frukt och glass.

Greenapple soda

Jordgubbs smoothie och hamburgare med pommes

Pasta Carbonara

En enkel kladdkaka


Föregående artikelHemmalivet
Nästa artikelEn skitvecka rent ut sagt

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.