Billigt hotell Ullared

0
Hotell Ulla

Hotell Ulla är ett billigt hotell i Ullared som jag verkligen kan rekommendera.

Hotell Ulla ligger 1,5 km ifrån Gekås och har allt man kan tänka sig att behöva, vad behövs egentligen mer än god nattsömn för att orka shoppa så mycket som möjligt, eller vad säger ni?

Hotell Ulla har olika typer av rum med fast prislista året om

Hotellrum: ca 25 kvm med 2-4 bäddar, egen dusch och wc. Kostar 1095 sek (för 1-2 pers), 3-4 pers 295 sek pp inkl. frukost. Här ingår lakan, handdukar och städning.

Budgetrum: ca 25 km med 2-6 bäddar, dusch och wc i korridor. Pris beroende på hur många man är, läs mer här. Lakansett går att hyra för 75 sek pp, går att ta med egna om man vill. Städning ingår.

Billigt hotell Ullared egen erfarenhet:

Jag fick en lucka i livet och åkte och bodde på Hotell Ulla inför en shoppingdag i Gekås. Jag brukar åka över dagen men denna gång blev jag själv och tyckte det var lite långt (28 mil enkelresa) att köra fram och tillbaka över dagen. Så jag var ute efter något billigt och fräscht boende. Fastnade för hotell Ulla då jag trodde det tillhörde Gekås då de använder samma typsnitt och färger som Gekås men det var bara vilseledande marknadsföring som säkert får många att välja just Hotell Ulla.

Hotellet har allt man kan tänka sig att behöva. Hotellet känns lite åt vandrarhemstuket i känslan. Men rent, fräscht, schyssta täcken och kuddar, nyrenoverade badrum och med bra frukost.

Hotell Ulla

Budgetrum hotell Ulla

Hotell Ulla

Frukostmatsal Hotell Ulla

Hotell Ulla

Bra frukost enligt mig, stort plus för massa nötter mm.

Hotell Ulla

Snacka om att tänka på gästerna, heja heja för den omtanken!

Hotell Ulla

Liten snacks och dricka automat för den sugne

Ullared

Yeah!! Hotell Ulla ligger 1,5 km från Gekås, snacka om att komma dit snabbt på morgonen utan att behöva gå upp mitt i natten om man har en bit att åka.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.