Beach Arena – Linköping

0

Alltså jag har så ont i min handled så jag knappt kan skriva på tangentbordet 🙁 Vet ni varför? Idag på lunchen var jag och nya säljteamet på Storbildsfabriken på Beach Arena i Linköping och körde beachvolleyboll. Förra gången jag körde beachvolleyboll var väl på gymnasiet typ. Det var några av oss som var nya i sporten men jag tycker ändå vi fick lite flyt i spelet framåt slutet. Så nästa gång kommer vi kunna köra järnet. Det var verkligen jättekul men aj så ont jag har i handleden, tror jag hade lite fel slagteknik från början. Servarna sved verkligen på armen, men med lite träning så 🙂

Samtidigt som vi körde beachvolleyboll så var det på en annan bana Sand Challenge, styrke och konditionsträning. Det såg galet jobbigt ut, vi ska testa en annan dag sa vi, fast alla var inte med på den idén. Det var första gången för mig att besöka Beach Arena och jag blev verkligen positivt överraskad. Sand mellan tårna en vanlig tisdag i augusti, bara det gör en ju lycklig. Jag kan verkligen rekommendera att testa ett pass där, antingen gruppträning eller hyra bana.

Idag var det äntligen min tur att hämta barnen på förskolan. Så himla mysigt, jag längtar som en tok efter dem 🙂 På jobbet hinner jag inte med att tänka på dem men så fort man vet att det är dags att sluta jobba så är det så underbart att åka hem till dem. Det går bättre och bättre för Vilgot på förskolan, han hade varit lite ledsen idag så verkar ha napp och snutte ganska mycket men vad gör det tänker jag, det är ju hans trygghet. Tjejerna tycker det är jättekul nu när de äntligen får äta mellis på förskolan.

Ikväll kom hela familjen ut på en cykel/joggtur, skönt med frisk luft 🙂 Sigrid var dock väldigt trött i benen och svettig, så hon tyckte det var sådär att ta sig runt men man har ju inte så mycket val. Hon trampade till slut på när hon visste att hon fick bada i badkaret när hon kom hem.

Efter barnen somnat så har jag fixat, klippt och klistrat i barnens: Mitt första Album. Sigrids är helt färdigt, Sagas är nästan färdigt och Vilgot har inte en endaste bild men som tur är har jag skrivit en hel del tidigare, för vissa saker har jag redan glömt 😉 Nu ska vi avsluta kvällen med att titta på familjen Karlsson, jag vet astöntigt. Men jag tyckte allt det var lite roligt förra gången. Hoppas ni har en bra vecka!!!

På bilden ovan är jag och Elin, min nya härliga kollega från Örnsköldsvik.

Storbildsfabriken har tryckt veporna på väggen, snacka vepor 🙂

IMG_0276

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.