Bangkok – Hotell Royal Benja

0

I februari när vi var i Thailand i år så hade vi bokat 3 nätter hotell i Bangkok. Vi hade blivit rekommenderade hotell av kompisar och gjort en god research att bo på Mercure Sukhumvit 11 som vi var riktigt nöjda med. Vi valde sedan att ta bussen från Ban Phe till Bangkok dagen innan de bokade nätterna och bokade då in oss på Royal Benja. Royal Benja har jag bott på flera gånger som ung haha, alltså innan barnen kom. När man reste runt med kompisar/sambo i Thailand och alltid avslutade ett par nätter i Bangkok. På den tiden var Royal Benja ett säkert kort. Fräscht och med pool. Status 2018, ok standard med pool (som jag ej kan betygsätta då vi ej utnyttjade den)

Royal Benja har ett bra läge i Sukhumvit, det är lätt att ta sig när man ska runt i stan. Valet denna gång var mer priset. Vi betalade 500 sek för 2 vuxna och 3 barn, 1 natt inkl. frukost. Det är helt ok tycker jag, då får man vara nöjd med den standarden man får. Rummet som ni ser ovan var av äldre snitt men rejält stort för en familj på fem. Det finns även fräschare rum om man vill lägga till extra för det.

Ni som följt mig ett tag vet ju att jag kan fundera en del på livet i bland, vad som är viktigt och så. Hotellnatten blev nästan en sådan grej. Tänk om man vet vad som ska hända i livet? Att jag för 10 år sedan när jag bodde här med en tjejkompis skulle vetat att jag 10 år senare fortfarande var tillsammans med samma man och vi hade 3 barn som vi gör Bangkok tillsammans med! Det blev så definitivt på ett härligt sätt!

Vet inte om jag rekommenderar riktigt att bo här. I Bangkok kan man ju bo riktigt bra till en schysst peng så skulle nog rekommendera att satsa några slantar extra på ett riktigt bra hotell. Men vem vet, jag och familjen kanske dyker upp här igen? 🙂

När lillafia fått en egen säng så bäddar hon och vill sova i soffan, ja vad säger man. Sov var du vill bara du sover 🙂

Helt ok frukost enligt min och familjens smak. Barnens tallrikar fylldes med korv och croissanter

Vår lilla liga laddar för en dag med äventyr!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.