Baddag och minidisco

0

Om ni är nyfikna på vad alla hotellgäster gjorde vid poolen igår så var det eldshow, det hade varit trevligt och fint då de hade simmat med facklor i poolen mm. Martin berättade i morse, jag och Sigrid somnade innan showen hann och börja. Inga nattsuddare här minsann =)

Med risk för att vara tjatig så har vi badat nästa hela dagen, sköööönt. Det är nu man börjar inse att det bara är en heldag kvar innan vi ska åka hem. Onödigt att tänka på men man gör det oavsett man vill eller inte. Vi har iallafall haft en superdag idag, mest hängt vid poolen så imorgon måste vi passa på att vara lite på stranden också. Bilden ovan är utsikten från poolområdet över hotellets privata strand och havet. Solstolar och parasoll ingår för hotellets gäster.

Sigrid tycker det är roligast när Martin busar med henne i poolen. Annars går hon mest omkring i barnpoolen, håller sig i poolkanten, fyller lite vatten i sin hink eller bara står och tittar på andra barn som badar. Glass äts det en hel del också, skönt då kan vi sitta i skuggan och bara mysa.

Efter middagen ikväll så var det dags för Bamses minidisco innan det var sovdags.

 

IMG_5664

IMG_5668

img_5700

img_5731

IMG_5705

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.